Dokkaebi Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #1 Ben kendi diskime format atacağım fakat açılışta 2 sürücü seçeneği geliyor. Format atarken yalnızca Windows'un olduğu sürücüyü seçersem sadece benim sürücüme mi format atılır yoksa her 2 Windows'un olduğu sürücüye mi?
Ben kendi diskime format atacağım fakat açılışta 2 sürücü seçeneği geliyor. Format atarken yalnızca Windows'un olduğu sürücüyü seçersem sadece benim sürücüme mi format atılır yoksa her 2 Windows'un olduğu sürücüye mi?
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2020 #2 Yalnızca Windows'un olduğu sürücü demeniz halinde C sürücüsü yani Windows'un varsayılan sürücüsü sıfırlanır. Artı 0 Eksi
Yalnızca Windows'un olduğu sürücü demeniz halinde C sürücüsü yani Windows'un varsayılan sürücüsü sıfırlanır.
KS KS Dokkaebi Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #3 Tamam teşekkürler. Çift Boot ekranı olduğu için biraz korktum D diskinede format atılcak diye. Artı 0 Eksi