Windows 10 format atarken siyah ekranda kalıyor

Statosfer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belirtiğim gibi siyah ekranda kalıyor. İlk olarak oturum açma ekranında format atmayı denedim, orada siyah ekran verdikten sonra bilgisayarımı kapatıp açıp ayarlar menüsünden format atmayı denedim. Yine siyah ekranlar karşılaştım.
Klavye ışıklı, siyah ekranda klavyeden herhangi bir tuşa bastığım zaman ışıkları tekrar yanıyor. Sanki uyku moduna giriyor bilgisayar. USB'den format atma şansım yok.
XPG 8200PNP SSD kullanıyorum. Biraz beklemeli miyim, yoksa farklı bir yol mu denemeliyim.

Teşekkür ederim.

Nasıl yani siyah ekran hiçbir şey gözükmüyor mu?
Hayır hiç bir şey gözükmüyor. Ayarlardan format atma adımlarını takip ettikten sonra, her şeyi kaldır seçeneğini işaretledim, %100’e kadar sayan pencereyi bekledim. Daha sonra yeniden başlatılıyor dedi ve siyah ekranda kaldı
Siyah Ekran'da mouse imleci gözüküyor'mu?
Yok hayır, o da gözükmüyor

Neredeyse 1-1.5 aydır güncellemeleri alamıyorum. Güncellemeyi yükle dediğimde hata ile karşılaşıldı uyarısı veriyor. Windows güncelleme aracıyla denedim yine olmadı. Güncellemelerden dolayı olduğunu düşünüyorum. Güncellemeleri halledebilirsem, formatta atabilirim gibi

Son güncellemelerini yaptım. Tekrar aynı şey ile karşılaştım. Format işlemini başlattığımda yeniden başlıyor ve siyah ekranda kalıyor. Bi kaç dakika bekledikten sonra gelmeyice bilgisayarı kapatıp açtım ve Hazırlanıyor-Değişiklikler geri alınıyor yazısı çıktıktan sonra bilgisayarım açıldı. Arka planda işlem yapıyor ama görüntü olarak bir şey göstermiyor sanırım. Bios’u varsayılan ayarlarına döndürmem bu işi çözer mi?

Son güncellemelerini yaptım. Tekrar aynı şey ile karşılaştım. Format işlemini başlattığımda yeniden başlıyor ve siyah ekranda kalıyor. Birkaç dakika bekledikten sonra gelmeyice bilgisayarı kapatıp açtım ve hazırlanıyor-değişiklikler geri alınıyor yazısı çıktıktan sonra bilgisayarım açıldı. Arka planda işlem yapıyor ama görüntü olarak bir şey göstermiyor sanırım. BIOS'u varsayılan ayarlarına döndürmem bu işi çözer mi?

Başka bir kartla dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı