Windows 10 Format atarken "Your disk MBR'' hatası

Quindecim

Hectopat
Merhaba Windows 8 yüklü laptobuma Windows 10 yükleyecektim... Lakin böyle bir şeyle karşılaştım Windows'un bulunduğu yeri sildiğimde resimlerde görüldüğü gibi hata ile karşılaşıyorum. İşin sıkıntı tarafı şu Partition 2'de fotoğraflar ve dosyalarım var silinmesini istemediğim. Bunu nasıl halledebilirim? Repairden Diskpart ile mümkün mü veri kaybı yaşamadan?

Dosya Ekleri

• 20200523_024805.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 55
  • 20200523_024823.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Easeus partition manager kullarak diskini GPT'ye çevirmelisin. Veri kaybı yaşanmıyor. Sen yine de youtubedan tutoriallarına bak yanlış birşey yaparsın silinir sonra bana kızma. Ben de bu hatayı almıştım zamanında bu şekilde düzelttim.

Yalnız Windowsa ulaşamıyorum şuan Easeusu nasıl açacağım?

@Onlytime bana disk problemimde yardımcı olabilmiştin. İstersen bir de buraya bak

Flash diske Windows 10 kurabilir miyim ? O şekilde veri kayıpsız GPT'ye çevirebilirim galiba????

Merhaba Windows 8 yüklü laptobuma Windows 10 yükleyecektim...

Bu sorun bende de oluyor, sorun aslında diskin UEFI desteklememesi bu yüzden USB belleğinizi tekrardan bootlamanız gerekmektedir, Boot yaparken BIOS seçeneğini seçerek işleminizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Anlamadım sorun Format USB'sinde mi yoksa format attığım Harddiskte mi?

Senin USB'nde şu anda UEFI var sorun yok, sorun harddiskin UEFI desteklememesi.
Yani bana göre sorun bu çok fazla karşıma çıktı hepsindede yaptıpım işlem işe yaradı.

Yalnız Windows'a ulaşamıyorum şu an easeusu nasıl açacağım?

Format bellegini Rufus'tan hazirladiysaniz diskin durumunu secebiliyorsunuz anladigim kadariyla eski bir disk.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izleyin orada gerekli bilgi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…