Merhaba Windows 8 yüklü laptobuma Windows 10 yükleyecektim... Lakin böyle bir şeyle karşılaştım Windows'un bulunduğu yeri sildiğimde resimlerde görüldüğü gibi hata ile karşılaşıyorum. İşin sıkıntı tarafı şu Partition 2'de fotoğraflar ve dosyalarım var silinmesini istemediğim. Bunu nasıl halledebilirim? Repairden Diskpart ile mümkün mü veri kaybı yaşamadan?
Easeus partition manager kullarak diskini GPT'ye çevirmelisin. Veri kaybı yaşanmıyor. Sen yine de youtubedan tutoriallarına bak yanlış birşey yaparsın silinir sonra bana kızma. Ben de bu hatayı almıştım zamanında bu şekilde düzelttim.
Bu sorun bende de oluyor, sorun aslında diskin UEFI desteklememesi bu yüzden USB belleğinizi tekrardan bootlamanız gerekmektedir, Boot yaparken BIOS seçeneğini seçerek işleminizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Bu sorun bende de oluyor, sorun aslında diskin UEFI desteklememesi bu yüzden USB belleğinizi tekrardan bootlamanız gerekmektedir, Boot yaparken BIOS seçeneğini seçerek işleminizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Senin USB'nde şu anda UEFI var sorun yok, sorun harddiskin UEFI desteklememesi.
Yani bana göre sorun bu çok fazla karşıma çıktı hepsindede yaptıpım işlem işe yaradı.
Format bellegini Rufus'tan hazirladiysaniz diskin durumunu secebiliyorsunuz anladigim kadariyla eski bir disk.
Bu videoyu izleyin orada gerekli bilgi var.