Burak eer Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #1 Format atacağım. Özele mi tıklyacağım yükselte mi? Bilgisayardaki dosyalar önemli değil. Yani silmek için. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2021
Format atacağım. Özele mi tıklyacağım yükselte mi? Bilgisayardaki dosyalar önemli değil. Yani silmek için.
yetiskin Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 481 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #2 Altta ki seçenek.
KvL Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 50 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #3 Yükselt'i seçmedim sanırım ama Özel'deki seçeneklerle kafanıza göre bir seçim yapabilirsiniz.
Burak eer Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #4 Özeli seçersen ürün anahtarı gitmezmi
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 12 Eylül 2021 #5 Burak eer dedi: Format atacağım. Özele mi tıklyacağım yükselte mi? Bilgisayardaki dosyalar önemli değil. Yani silmek için. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et adım adım izle bayağı iyi anlatıyor. Ama unuttuğu bir yer var, en son 10'dan geriye sayarken USB'yi çıkarın ki format tekrarlayıp durmasın.
Burak eer dedi: Format atacağım. Özele mi tıklyacağım yükselte mi? Bilgisayardaki dosyalar önemli değil. Yani silmek için. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et adım adım izle bayağı iyi anlatıyor. Ama unuttuğu bir yer var, en son 10'dan geriye sayarken USB'yi çıkarın ki format tekrarlayıp durmasın.
burakcakar Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 751 Çözümler 2 Yer Adana,Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Mühendisi 12 Eylül 2021 #6 Temiz kurulum için özele tıklamanız ve ilerlemeniz lazım.
Burak eer Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #7 Peki bu videoda HDD yi biçimlendiriyor o zaman ürün anahtarı gitmezmi wus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et adım adım izle bayağı iyi anlatıyor. Ama unuttuğu bir yer var, en son 10'dan geriye sayarken USB'yi çıkarın ki format tekrarlayıp durmasın. Genişletmek için tıkla... Peki bu videoda HDD yi biçimlendiriyor o zaman ürün anahtarı gitmezmi
Peki bu videoda HDD yi biçimlendiriyor o zaman ürün anahtarı gitmezmi wus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et adım adım izle bayağı iyi anlatıyor. Ama unuttuğu bir yer var, en son 10'dan geriye sayarken USB'yi çıkarın ki format tekrarlayıp durmasın. Genişletmek için tıkla... Peki bu videoda HDD yi biçimlendiriyor o zaman ürün anahtarı gitmezmi
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 12 Eylül 2021 #8 Burak eer dedi: Peki bu videoda HDD yi biçimlendiriyor o zaman ürün anahtarı gitmezmi Peki bu videoda HDD yi biçimlendiriyor o zaman ürün anahtarı gitmezmi Genişletmek için tıkla... Eğer anakartınıza gömülüyse gitmez, ama gömülü değilse daha önce etkinleştirmek için girdiğiniz kodu tekrar girmelisiniz. Sizin yeni bir Windows almanıza gerek yok, rahat olun. Ayrıca biçimlendirmeden format atılamaz ki.
Burak eer dedi: Peki bu videoda HDD yi biçimlendiriyor o zaman ürün anahtarı gitmezmi Peki bu videoda HDD yi biçimlendiriyor o zaman ürün anahtarı gitmezmi Genişletmek için tıkla... Eğer anakartınıza gömülüyse gitmez, ama gömülü değilse daha önce etkinleştirmek için girdiğiniz kodu tekrar girmelisiniz. Sizin yeni bir Windows almanıza gerek yok, rahat olun. Ayrıca biçimlendirmeden format atılamaz ki.
KvL Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 50 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #9 Burak eer dedi: Özeli seçersen ürün anahtarı gitmezmi Genişletmek için tıkla... Onu atlayabiliyorsun.
Burak eer dedi: Özeli seçersen ürün anahtarı gitmezmi Genişletmek için tıkla... Onu atlayabiliyorsun.