FurkanG Femtopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 10 25 Ağustos 2020 #1 Format atılırken böyle bir sorunla karşılaşıyorum Windows'u yüklüyor ama tamamlanma aşamasında böyle bir hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2020
Format atılırken böyle bir sorunla karşılaşıyorum Windows'u yüklüyor ama tamamlanma aşamasında böyle bir hata veriyor.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 25 Ağustos 2020 #2 Dosyaları Rufus ile mi yazdınız?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 25 Ağustos 2020 #3 Rufus ile yeniden yazdırmayı deneyin.
Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 603 Çözümler 4 25 Ağustos 2020 #4 Rufus'tan USB hazırladınız sanırım. Öyle ise USB hazırlama sırasında partition scheme kısmında GPT değil MBR seçili olsun.
Rufus'tan USB hazırladınız sanırım. Öyle ise USB hazırlama sırasında partition scheme kısmında GPT değil MBR seçili olsun.
FurkanG Femtopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 10 25 Ağustos 2020 #5 Enes3078 dedi: Dosyaları Rufus ile mi yazdınız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıdan almıştım elimde başka cdler ve usb vardı onlardada aynı sorunla karşılaştım maalesef Bilgisayarı değiştirdikten sonra format atamıyorum eski sistemimde hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.
Enes3078 dedi: Dosyaları Rufus ile mi yazdınız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıdan almıştım elimde başka cdler ve usb vardı onlardada aynı sorunla karşılaştım maalesef Bilgisayarı değiştirdikten sonra format atamıyorum eski sistemimde hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 25 Ağustos 2020 #6 FurkanG dedi: Bilgisayarcıdan almıştım elimde başka CD'ler ve USB vardı onlarda da aynı sorunla karşılaştım maalesef Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıdan almak yerine aşağıdaki videoyu izleyerek siz de kendiniz oluşturabilirsiniz. Para vermenize gerek de kalmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FurkanG dedi: Bilgisayarcıdan almıştım elimde başka CD'ler ve USB vardı onlarda da aynı sorunla karşılaştım maalesef Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıdan almak yerine aşağıdaki videoyu izleyerek siz de kendiniz oluşturabilirsiniz. Para vermenize gerek de kalmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FurkanG Femtopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 10 25 Ağustos 2020 #7 Enes3078 dedi: Bilgisayarcıdan almak yerine aşağıdaki videoyu izleyerek siz de kendiniz oluşturabilirsiniz. Para vermenize gerek de kalmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet oluşturmuştum eskiden hatta önceki bilgisayarıma onunla format atıyordum vermillionp2 dedi: Rufus ile yeniden yazdırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Elimde başka pc olmadığından deneyemiyorum maalesef FurkanG dedi: Evet oluşturmuştum eskiden hatta önceki bilgisayarıma onunla format atıyordum Elimde başka pc olmadığından deneyemiyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorun çözüldü nasıl olduysa laptoptan format atınca oldu nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok Son düzenleme: 27 Ağustos 2020
Enes3078 dedi: Bilgisayarcıdan almak yerine aşağıdaki videoyu izleyerek siz de kendiniz oluşturabilirsiniz. Para vermenize gerek de kalmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet oluşturmuştum eskiden hatta önceki bilgisayarıma onunla format atıyordum vermillionp2 dedi: Rufus ile yeniden yazdırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Elimde başka pc olmadığından deneyemiyorum maalesef FurkanG dedi: Evet oluşturmuştum eskiden hatta önceki bilgisayarıma onunla format atıyordum Elimde başka pc olmadığından deneyemiyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorun çözüldü nasıl olduysa laptoptan format atınca oldu nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok