Çözüldü Windows 10 format atılırken kurulum başlıyor ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pr0t3st

Centipat
Daha fazla  
Windows 10 format atılırken kurulum başlıyor ekraninda kalıyor. 1 saat bekledim aynı. 3 tane farklı Windows ISO denedim her şeyi dogru yapıyorun fakat bir türlü kurulum ekranı gelmiyor. Bu nedendir arkadaşlar? BIOS ayarlarından USB en üste aldım laptop HP model 15-BA007NT 1 saattir bekliyor. Ne bekliyorsa kurulum ekranı gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet olmuyor şimdi artık bugün cözum olmazsa bilgisayarcıya götüreceğim formata o nasıl yapacak acaba 200 TL gitti 😬 bir ekran gelse halletcemde yok. Artık belki de diskte sorun var yoksa her şeyi denedim :D şimdi formata goturunce adam formatı atıp laptopu elime verirse nasıl yapıyoki her yolu denedim ben ya😨

Sabit disk sorunu olabilir.
Usta yüklü varda açılmıyor pc sürekli windows logosunda yuvarlak dönüyor bende format atacagım fakat kurulum başlıyorda kalıyor

Dosya Ekleri

• 20241127_115803.jpg
    20241127_115803.jpg
    295,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 20241127_115551.jpg
    20241127_115551.jpg
    221,3 KB · Görüntüleme: 46
Usta yüklü var da açılmıyor PC sürekli Windows logosunda yuvarlak dönüyor bende format atacagım fakat kurulum başlıyorda kalıyor.

BIOS ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Evet olmuyor şimdi artık bugun cözum olmassa bilgisayarcıya götürcem formata o nasıl yapacak acaba 200 tl gitti 😬 bi ekran gelse halletcemde yok. Artık belkide diskte sorun var yoksa herşeyi denedim :D şimdi formata goturunce adam formatı atıp laptopu elime verirse nasıl yapıyoki her yolu denedim ben ya😨

Evet olmuyor şimdi artık bugün cözum olmazsa bilgisayarcıya götüreceğim formata o nasıl yapacak acaba 200 TL gitti 😬 bir ekran gelse halletcemde yok. Artık belki de diskte sorun var yoksa her şeyi denedim :D şimdi formata goturunce adam formatı atıp laptopu elime verirse nasıl yapıyoki her yolu denedim ben ya😨

Sabit disk sorunu olabilir.

Çözüm
Evet ustam sagol diskte sorun varmış disk ölmüş zaten 2. Eldi 8 yıllık diskmiş allah rahmet eylesin. yerini ssd aldı artık. :D internetteki tek gerçek çözüm bu disk ölmüş bu hatayı alanlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı