BIOS'tan USB'yi üste almayı deneyin. USB'ye eksik yazılmış da olabilir başarısız oluyorsa Windows 10 açıyor olma ihtimali var.Daha önce birçok kez başarılı bir şekilde format attım. Hiç sorun yaşamadan fakat dun Windows 10 1809 geçerken format ekranı gelmesı gerekırken sırada bilgisayarım açıldı. Bunun sebebı nedır?
BIOS'tan USB'yi üste almayı deneyin. USB'ye eksik yazılmış da olabilir başarısız oluyorsa Windows 10 açıyor olma ihtimali var.
BIOS'tan USB'yi üste almayı deneyin. USB'ye eksik yazılmış da olabilir başarısız oluyorsa Windows 10 açıyor olma ihtimali var.
Mantıklı. UEFI olarak yazıyorsunuzdur muhtemelen, anakartınıza uygun olması da gerekmekte.Rufus'u bastan yazacagım farklı bır Windows surumu ıle.
Mantıklı. UEFI olarak yazıyorsunuzdur muhtemelen, anakartınıza uygun olması da gerekmekte.
Bilgisayar dısklerın hepsı USB'de hepsı NTFS GPT olarak USB hazırladıgımda legacy BIOS hatası verıyor o yüzden MBR NTFS olarak yapıyorum.
Kafam karıştı açıkçası, anakartınız UEFI destekliyor mu peki? Windows 10 Media Creation Tool ile de deneyebilirsiniz.Bilgisayar dısklerın hepsı USB'de hepsı NTFS GPT olarak USB hazırladıgımda legacy BIOS hatası verıyor o yüzden MBR NTFS olarak yapıyorum.
Desteklemiyormuş, o zaman yine W10MCT mantıklı bir seçenek.Kafam karıştı açıkçası, anakartınız UEFI destekliyor mu peki? Windows 10 Media Creation Tool ile de deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.