teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 15 Mart 2020 #1 Format nasıl atılır kolayca? Bir sürü konu var daha önceden ama değişen bir şey vardır falan diye sormak istedim.
Format nasıl atılır kolayca? Bir sürü konu var daha önceden ama değişen bir şey vardır falan diye sormak istedim.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.323 Çözümler 98 15 Mart 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Browniem Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 228 Çözümler 1 Yer Arabic sözlere sahipler onlara minnet eylemem. 15 Mart 2020 #3 teknomi4 dedi: Format nasıl atılır kolayca? Bir sürü konu var daha önceden ama değişen bir şey vardır falan diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Format atmak dünyanın en kolay şeyi Sadece beklemekten ibaret. Netten win 10 iso dosyasını indirip usb ye okut , sonra boot menüsünden usb yi seç. Sonrası çorap söküğü gibi geliyor oyun kurulumu gibi aynı.
teknomi4 dedi: Format nasıl atılır kolayca? Bir sürü konu var daha önceden ama değişen bir şey vardır falan diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Format atmak dünyanın en kolay şeyi Sadece beklemekten ibaret. Netten win 10 iso dosyasını indirip usb ye okut , sonra boot menüsünden usb yi seç. Sonrası çorap söküğü gibi geliyor oyun kurulumu gibi aynı.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 15 Mart 2020 #4 teknomi4 dedi: Format nasıl atılır kolayca? Bir sürü konu var daha önceden ama değişen bir şey vardır falan diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Format atmak XP den Windows 10'a kadar daha da kolaylaşarak geldi hiç zor değil @Browniem videosunu atmış zaten.
teknomi4 dedi: Format nasıl atılır kolayca? Bir sürü konu var daha önceden ama değişen bir şey vardır falan diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Format atmak XP den Windows 10'a kadar daha da kolaylaşarak geldi hiç zor değil @Browniem videosunu atmış zaten.
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 15 Mart 2020 #5 Teşekkürler...