H hsn42 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 59 29 Nisan 2020 #11 Yiğitt35 dedi: Temiz kurulum yapsan bile orijinal kalır. Sonuçta anakartına gömülü bir key var ise orijinal kalır. Genişletmek için tıkla... windows 10 home kuruyorum. Eski windowsun ne olduğunu bilmiyorum. Herhangi bir sıkıntı olur mu?
Yiğitt35 dedi: Temiz kurulum yapsan bile orijinal kalır. Sonuçta anakartına gömülü bir key var ise orijinal kalır. Genişletmek için tıkla... windows 10 home kuruyorum. Eski windowsun ne olduğunu bilmiyorum. Herhangi bir sıkıntı olur mu?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.451 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 29 Nisan 2020 #12 Megaton dedi: Benim PC'de gayet hızlı, tabii sistemden sisteme değişir. Genişletmek için tıkla... Hızlı olmasını geçtim, sağlıklı değil. Mesela yazılımsal hatalar sıfırlama yöntemiyle çözülmeyebiliyor. Hatta sıfırlama sonrası daha çok hatayla karşılaşan kullanıcılar da var. hsn42 dedi: Windows 10 Home kuruyorum. Eski Windows'un ne olduğunu bilmiyorum. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda korsan etkinleştirme yazılımı kullanmadıysanız bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Megaton dedi: Benim PC'de gayet hızlı, tabii sistemden sisteme değişir. Genişletmek için tıkla... Hızlı olmasını geçtim, sağlıklı değil. Mesela yazılımsal hatalar sıfırlama yöntemiyle çözülmeyebiliyor. Hatta sıfırlama sonrası daha çok hatayla karşılaşan kullanıcılar da var. hsn42 dedi: Windows 10 Home kuruyorum. Eski Windows'un ne olduğunu bilmiyorum. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda korsan etkinleştirme yazılımı kullanmadıysanız bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Megaton Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 29 Nisan 2020 #13 Megaton dedi: Profil de baya güzel kutuplar güzel iş olmuş. Genişletmek için tıkla... Bedava işe benziyor.
Megaton dedi: Profil de baya güzel kutuplar güzel iş olmuş. Genişletmek için tıkla... Bedava işe benziyor.
H hsn42 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 59 29 Nisan 2020 #14 Cevap veren herkese teşekkür ederim arkadaşlar
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.450 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 29 Nisan 2020 #15 Megaton dedi: Profil de baya güzel kutuplar güzel iş olmuş. Genişletmek için tıkla... Sağolsun @ThalesBY yapmıştı, ellerine sağlık
Megaton dedi: Profil de baya güzel kutuplar güzel iş olmuş. Genişletmek için tıkla... Sağolsun @ThalesBY yapmıştı, ellerine sağlık