Windows 10 format atmada sorun

Jowuwa

Centipat
Şu an çıldırmak üzereyim her şey ters gidiyor şu an format sırasında şu hatayı alıyorum;
Okduğum çözümlere göre harddiskinizde sıkıntı olabilir dediler bir sorun yok, bellekleri iz sıkıntılı olabilir dediler hayır, en son formatı da bu flash ile atmıştım. ISO dosyası orijinal her zaman format attığım dosyalar artı olarak ikinci defa da başka bir iso dosyası yükledim sıkıntı çıktıktan sonra, kısacası donanımsal bir sıkıntı yok. Flash bellek ile atıyorum formatı her zaman böyle yaparım içinde birkaç dosya var sizce biçimlendirip tekrar Windows tekrar belleğe atmak işe yarar mı ?
(Donanımsal bir sorun yok dedim çünkü test etmiştim dün memtest bad sector gibi, şansa bak :D )
IMG_20200329_015537.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu yaptım fakat USB biçimlendirmeden yaptım birazdan bicimlendirerek deneyeceğim gene olmazsa ne yaparım diye düşünüyorum?
3 defa orjinal sitesinden indirdim ISO :(

Attığım videoları izleyerek yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

USB ye istersen bin kere tekrar yaz öyle olmaz. Önce normal hale getireceksin, ondan sonra tertemiz tekrardan yazacaksın ISO'yu. Normal hale getirme işlemi çok basit buyur ilgili video;

Dün trilyarca yeni sorun çıktı usbden boot ediyorum Mavi ekran veriyor PC :D stopcode 0
0000021a sanırsam psikolojik yardıma başvurucam.
Ve flashta virüs var :( dosya atamıyorum flashtan başka yere
Yardımcı olan yokmu Allah aşkına bu nece bir şanssızlıktir hayatımda şansım bu kadar ters gitmedi 2 sıkıntı var flash virüslü içinde ailevi ve önemli dosyalar var ve içinden birşey silince ya silinmiyor ya da geri geliyor, flashtan bilgisayara birşey atamıyorum.

D sürücüsü var fakat içinde fotoğraf kodlama aile dosyalari var :/ toplam bı 240 GB felan ediyor
İlk defa böyle birşey geliyor başıma her zaman yaptığım formatı yapıyorum fakat hata veriyor sebebini sanırsam biliyorum usbden dosya aktirimi olmuyor ondan hata veriyor olabilir fakat Windowsu hem iso olarak mediacreationtooldsn indirdim 4gb çıktı yukarıda arkadaşın attığından indirdim 5gb çıktı şuan elim ayağım titriyor sinirden pazar günü her yer kapalı USB nerden alicam hadi evde DVD olsun ama masaüstü DVD girisi yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı