SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.885 Çözümler 7 8 Ağustos 2023 #1 Yeni M.2 SSD aldım ve taktım. Şu anki Windows C ye kurulu. Bunu hiç format atmadan yeni aldığım M.2 SSD'ye atabiliyor muyuz? Taşıyabiliyor muyuz? Daha yeni format attım ve tekrar uğraşmak istemiyorum. Teşekkürler.
Yeni M.2 SSD aldım ve taktım. Şu anki Windows C ye kurulu. Bunu hiç format atmadan yeni aldığım M.2 SSD'ye atabiliyor muyuz? Taşıyabiliyor muyuz? Daha yeni format attım ve tekrar uğraşmak istemiyorum. Teşekkürler.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 Yöntemleri var tabii disk kopyalamak gibi. Ama temiz kurulum daha kolay gelir o yöneteme göre. Artı 1 Eksi
MRBilici Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #3 Diski klonlayabilirsiniz ancak temiz kurulum önerilir. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Recep abi sağ olsun. Artı 0 Eksi
Diski klonlayabilirsiniz ancak temiz kurulum önerilir. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Recep abi sağ olsun.
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.885 Çözümler 7 8 Ağustos 2023 #4 Temiz kurulum dediğniz nedir normal format atıp m2 ye kurmak mı? Artı 1 Eksi
MRBilici Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #5 SyLaS61 dedi: Temiz kurulum dediğniz nedir normal format atıp M.2'ye kurmak mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
SyLaS61 dedi: Temiz kurulum dediğniz nedir normal format atıp M.2'ye kurmak mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.885 Çözümler 7 8 Ağustos 2023 #6 Tammadır o zaman teşekkürler birdaha format ararız artık. Artı 1 Eksi
MRBilici Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #7 SyLaS61 dedi: Tammadır o zaman teşekkürler bir daha format ararız artık. Genişletmek için tıkla... Önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Artı 0 Eksi
SyLaS61 dedi: Tammadır o zaman teşekkürler bir daha format ararız artık. Genişletmek için tıkla... Önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.885 Çözümler 7 8 Ağustos 2023 #8 MRBilici dedi: Önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Bu yedeklemeyi mesela fotoğraf ve videolar bunu formattan önce mi yedekliyoruz nasıl oluyor? bu konuları çok bilimyorum yedekleme falan. Tamam hocam flash belleğe atarım videoları falan teşekkürler. Son düzenleme: 8 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
MRBilici dedi: Önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Bu yedeklemeyi mesela fotoğraf ve videolar bunu formattan önce mi yedekliyoruz nasıl oluyor? bu konuları çok bilimyorum yedekleme falan. Tamam hocam flash belleğe atarım videoları falan teşekkürler.
MRBilici Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #9 D klasörüne atıp D'yi formatlamazsanız dosyalar gitmez. Format attığınızda zaten yedekleme yapdıysanız bütün verileriniz gider. Artı 0 Eksi
D klasörüne atıp D'yi formatlamazsanız dosyalar gitmez. Format attığınızda zaten yedekleme yapdıysanız bütün verileriniz gider.