3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 24 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar kafama takılan birkaç soru soracağım size. Şimdi USB ile formatta benim Win 10 Pro duracak mı yoksa silinecek mi? Ortalama ne kadar sürer? Biliyorum bazı arkadaşlar bıktı benden ama bu son Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
Arkadaşlar kafama takılan birkaç soru soracağım size. Şimdi USB ile formatta benim Win 10 Pro duracak mı yoksa silinecek mi? Ortalama ne kadar sürer? Biliyorum bazı arkadaşlar bıktı benden ama bu son
Yiğit Mirza Çetin Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #2 342746 dedi: Arkadaşlar kafama takılan birkaç soru soracağım size. Şimdi USB ile formatta benim Win 10 Pro duracak mı yoksa silinecek mi? Ortalama ne kadar sürer? Biliyorum bazı arkadaşlar bıktı benden ama bu son Genişletmek için tıkla... Silinecek.
342746 dedi: Arkadaşlar kafama takılan birkaç soru soracağım size. Şimdi USB ile formatta benim Win 10 Pro duracak mı yoksa silinecek mi? Ortalama ne kadar sürer? Biliyorum bazı arkadaşlar bıktı benden ama bu son Genişletmek için tıkla... Silinecek.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.610 Çözümler 83 24 Temmuz 2020 #3 Lisansınız OEM mi? MAK mı yoksa Retail mi?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.645 Makaleler 18 Çözümler 58 24 Temmuz 2020 #4 342746 dedi: Arkadaşlar kafama takılan birkaç soru soracağım size. Şimdi USB ile formatta benim Win 10 Pro duracak mı yoksa silinecek mi? Ortalama ne kadar sürer? Biliyorum bazı arkadaşlar bıktı benden ama bu son Genişletmek için tıkla... Windows Lisans Türü Nasıl Tespit Edilir? Kullandığınız Windows sürümünün lisansını ve özelliklerini nasıl öğrenebileceğinize bakıyoruz. Söz konusu Windows lisanları olduğunda, yeni bir lisans www.technopat.net Buradan lisansınıza bakıp silinip silinmeyeceğini öğrenebilirsiniz. SSD varsa en fazla 15 dakika.
342746 dedi: Arkadaşlar kafama takılan birkaç soru soracağım size. Şimdi USB ile formatta benim Win 10 Pro duracak mı yoksa silinecek mi? Ortalama ne kadar sürer? Biliyorum bazı arkadaşlar bıktı benden ama bu son Genişletmek için tıkla... Windows Lisans Türü Nasıl Tespit Edilir? Kullandığınız Windows sürümünün lisansını ve özelliklerini nasıl öğrenebileceğinize bakıyoruz. Söz konusu Windows lisanları olduğunda, yeni bir lisans www.technopat.net Buradan lisansınıza bakıp silinip silinmeyeceğini öğrenebilirsiniz. SSD varsa en fazla 15 dakika.
Emre Sabancı Decapat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 159 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #5 342746 dedi: Arkadaşlar kafama takılan birkaç soru soracağım size. Şimdi USB ile formatta benim Win 10 Pro duracak mı yoksa silinecek mi? Ortalama ne kadar sürer? Biliyorum bazı arkadaşlar bıktı benden ama bu son Genişletmek için tıkla... Lisansınız OEM ise anakartınıza yapışıyor. Format attığınızda silinmez.
342746 dedi: Arkadaşlar kafama takılan birkaç soru soracağım size. Şimdi USB ile formatta benim Win 10 Pro duracak mı yoksa silinecek mi? Ortalama ne kadar sürer? Biliyorum bazı arkadaşlar bıktı benden ama bu son Genişletmek için tıkla... Lisansınız OEM ise anakartınıza yapışıyor. Format attığınızda silinmez.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 24 Temmuz 2020 #6 Teşşekkürler. Furkan1461 dedi: Lisansınız OEM mi? MAK mı yoksa Retail mi? Genişletmek için tıkla... Hocam volume_kmssclıent slilinir mi? Emre Sabancı dedi: Lisansınız OEM ise anakartınıza yapışıyor. Format attığınızda silinmez. Genişletmek için tıkla... Hocam VOLUME_KMSSCLIENT slilinir mi? Bir de silinrse ben bir daha satın almak zorunda mı kalacağım? Son düzenleme: 24 Temmuz 2020
Teşşekkürler. Furkan1461 dedi: Lisansınız OEM mi? MAK mı yoksa Retail mi? Genişletmek için tıkla... Hocam volume_kmssclıent slilinir mi? Emre Sabancı dedi: Lisansınız OEM ise anakartınıza yapışıyor. Format attığınızda silinmez. Genişletmek için tıkla... Hocam VOLUME_KMSSCLIENT slilinir mi? Bir de silinrse ben bir daha satın almak zorunda mı kalacağım?