Windows 10 format atmaya başlarken MACHINE_CHECK_EXCEPTION hatası

İşletim sistemi
Windows 10

GodMergen

Centipat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v17.2.3

Bilgisayarı başlatırken şifre ekranında mavi ekran veriyordu. Format atmak için flaştan Windows'u başlatmaya çalışırken MACHINE_CHECK_EXCEPTION hatası vermeye başladı şimdi normal çalıştırmaya çalışırken bile Monster logosunda kalıyor herhangi bir tepki vermiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

SSD sorunlu olabilir. Windwos kurulumunda disk seçme ekranında Shift + F10 tuşarına basıp alttaki komutları tek tek yazın.
Diskpart
List disk
Select disk X (X yerine kurulum yapacağınız diskin numarasını yazın)
chkdsk /f /r

Son düzenleme:
SSD sorunlu olabilir. Windwos kurulumunda disk seçme ekranında Shift + F10 tuşarına basıp alttaki komutları tek tek yazın.
Diskpart
List disk
Select disk X (X yerine kurulum yapacağınız diskin numarasını yazın)
chkdsk /f /r
Kurulumla ilgili hiçbir işlem yapamıyorum bootdan flaşı seçip başlatıyorum monster logosundayken mavi ekran veriyor

Hocam rehberdeki yazılımı bir şekilde USB belleğe yazdırıp RAM testi yapın ( tabii sistem izin verirse).

Hocam rehberdeki yazılımı bir şekilde USB belleğe yazdırıp RAM testi yapın ( tabii sistem izin verirse).

Akşam onu da denedim hocam diğer konularda önerdikleri için fakat hiçbir problem gözükmedi

İnternette veri kurtarma yazılımı çok ama bunların çoğu ücretli. Ücretsiz bu var ama ne kadar başarılı bilemem.

Ayrıca o SSD'de ciddi sorunlar varsa taktığınızda sistem açılmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı