RawShed Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 365 Çözümler 4 6 Mart 2019 #1 Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Şimdi ben USB'den Win 10 kurulum yapmak istediğim takdirde aynı Laptopa, sistem özelliklerindeki ürün anahtarını kullanabiliyor muyum?
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Şimdi ben USB'den Win 10 kurulum yapmak istediğim takdirde aynı Laptopa, sistem özelliklerindeki ürün anahtarını kullanabiliyor muyum?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 6 Mart 2019 #2 Laptopu alırkenki verilen Windows ürün anahtarı ise evet kullanabilirsin. Hatta Recovery ile geri getirerek uğraşmadan bile kurulumu yapabilirsin.
Laptopu alırkenki verilen Windows ürün anahtarı ise evet kullanabilirsin. Hatta Recovery ile geri getirerek uğraşmadan bile kurulumu yapabilirsin.
RawShed Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 365 Çözümler 4 6 Mart 2019 #3 Evet, Laptop'u alırken ki ürün anahtarım. Recovery'den kastınız format atmadan sıfırlama mı? Yoksa format sonrası kurtarma mı?
Evet, Laptop'u alırken ki ürün anahtarım. Recovery'den kastınız format atmadan sıfırlama mı? Yoksa format sonrası kurtarma mı?