Windows 10 format chipsete zarar verir mi?

roaxe

Decapat
Dostlar siz de biliyorsunuz format sonrası birkaç driver yüklüyoruz. Sürekli format atıp chipseti yeniden yüklemek dengeyi bozar mı?

Nereden çıkarıyorsunuz böyle olmayan şeyleri? Sen sürücüyü chipsetin kendi üzerine kurmuyorsun ki, sürücüyü disk üzerindeki Windows içerisine kuruyorsun teknik olarak yani dengeyi neden bozsun.

Chipsete zarar vermesinden ziyade sürekli yükle format yapılması performans düşüklüğüne sebebiyet verir mi yani

Chipsete zarar vermesinden ziyade sürekli yükle format yapılması performans düşüklüğüne sebebiyet verir mi yani

Bir şey olacağını sanmıyorum. Anca işte SSD dolup boşalıyor dolup boşalıyor diyebilirim. O bile ne kadar ömüre sahip. Devede toz parçası. Uygulama yükleyip silmek gibi bir durum bu

Sağlam chipsete zarar vermez ancak daha önce kısmen arızalanmışsa sürücüleri yüklediğiniz zaman sistem mavi ekran verebilir veya görüntü gidebilir.

1 ayda 6 kere format atmıştım ben bir ara aynı bilgisayara. Sebebini hiç sorma

19H2'ye döndüm diyeyim en sonunda. Bir programdan kaynaklı. 2019 Windows kullanıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…