MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 25 Eylül 2021 #21 Ekran görüntüsünü atar mısınız bu normal bir şey.
J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 25 Eylül 2021 #22 MotoCBR dedi: Ekran görüntüsünü atar mısınız bu normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20210925_212713.jpg 135,3 KB · Görüntüleme: 43
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 25 Eylül 2021 #23 Sürücü 1 ayrılmamış alana tıklayın sonra yeni tuşuna tıklayıp sayılar gelecek onun yanında uygulaya basın ve gelen uyarıya tamam deyin.
Sürücü 1 ayrılmamış alana tıklayın sonra yeni tuşuna tıklayıp sayılar gelecek onun yanında uygulaya basın ve gelen uyarıya tamam deyin.
MR.Sentinus Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #24 SSD'yi seçip ileri deyin.
J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 25 Eylül 2021 #25 MotoCBR dedi: Sürücü 1 ayrılmamış alana tıklayın sonra yeni tuşuna tıklayıp sayılar gelecek onun yanında uygulaya basın ve gelen uyarıya tamam deyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben SSD'ye kurmak istiyorum Windows'u videoda ki adam SSD'ye basıp ileri diyor.
MotoCBR dedi: Sürücü 1 ayrılmamış alana tıklayın sonra yeni tuşuna tıklayıp sayılar gelecek onun yanında uygulaya basın ve gelen uyarıya tamam deyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben SSD'ye kurmak istiyorum Windows'u videoda ki adam SSD'ye basıp ileri diyor.
MR.Sentinus Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #26 Jainless dedi: Hocam ben SSD'ye kurmak istiyorum Windows'u videoda ki adam SSD'ye basıp ileri diyor. Genişletmek için tıkla... Sizde bir HDD bir SSD var. Siz ayrılmamış alana yeni deyip uygula dedikten sonra SSD'yi seçip ileri diyeceksiniz. Videoda sadece SSD vardır.
Jainless dedi: Hocam ben SSD'ye kurmak istiyorum Windows'u videoda ki adam SSD'ye basıp ileri diyor. Genişletmek için tıkla... Sizde bir HDD bir SSD var. Siz ayrılmamış alana yeni deyip uygula dedikten sonra SSD'yi seçip ileri diyeceksiniz. Videoda sadece SSD vardır.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 25 Eylül 2021 #27 SSD'ye kursanız bile o diski yeni demezseniz masaüstünde o diski göremezsiniz hangisi SSD ise onu seçip ileri diyeceksiniz boyutundan anlarsınız.
SSD'ye kursanız bile o diski yeni demezseniz masaüstünde o diski göremezsiniz hangisi SSD ise onu seçip ileri diyeceksiniz boyutundan anlarsınız.
MR.Sentinus Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #29 MotoCBR dedi: SSD'ye kursanız bile o diski yeni demezseniz masaüstünde o diski göremezsiniz hangisi SSD ise onu seçip ileri diyeceksiniz boyutundan anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Görmesi için ayrı bir işlem yapmak gerekiyor. Sizin dediğiniz mantıklı uğraştırmasın diye.
MotoCBR dedi: SSD'ye kursanız bile o diski yeni demezseniz masaüstünde o diski göremezsiniz hangisi SSD ise onu seçip ileri diyeceksiniz boyutundan anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Görmesi için ayrı bir işlem yapmak gerekiyor. Sizin dediğiniz mantıklı uğraştırmasın diye.