Windows 10 format ekranında disk ayarlamaları nasıl yapılmalı?

cetta_slayer

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 gb
SSD veya HDD modeli
Bilmiyorum
Ekran kartı
R7 240 2 gb
Anakart
H61 Intel
İşlemci
İ5-3330
Arkadaşlar merhaba. Bugün Windows 10 Pro kuracaktım fakat acele edip disklerin hepsini sildim ve elimde sadece bu ikisi kaldı, ikisinde de sil veya biçimlendir çıkmıyor(pasif durumda) sadece üsttekine tıklayınca yeni özelliği aktif oluyor o da 116 MB oluşturabiliyor. Sadece C diski oluşturup yüklemek istiyorum. Nasıl halledebilirim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250425_211003.jpg
    IMG_20250425_211003.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 22
Arkadaşlar merhaba. Bugün Windows 10 Pro kuracaktım fakat acele edip disklerin hepsini sildim ve elimde sadece bu ikisi kaldı, ikisinde de sil veya biçimlendir çıkmıyor(pasif durumda) sadece üsttekine tıklayınca yeni özelliği aktif oluyor o da 116 MB oluşturabiliyor. Sadece C diski oluşturup yüklemek istiyorum. Nasıl halledebilirim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Alttakini silebiliyor olmalısınız. Üstteki zaten silinmiş. Altakini sil dedikten sonra yeniye basıp ileri demelisiniz.

Alttaki de pasif durumda hocam seçilmiyor maalesef
Ok tuşlarıyla aşağı indiremiyor musunuz? Seçilebiliyor görünüyor fotoğrafta. Etiket veya alıntı kullanırsanız, daha hızlı yardımcı olabiliriz.

Bu şekilde ileri diyince Windows gerkeli dosyaları yükleyemedi hatası alıyorum hocam

Seçilmiyor derken sil butonu aktif değil hocam yoksa mouse ile kotnrol edebiliyorum

Hata mesajı bu arkadaşlar, rufus ile iso indirip gpt yaptım fakat aklıma takılan şey şu: recep abi bi videoda gpt kısmını sadece 4. Nesil ve üzeri yapabilir demişti ve benim işlemci 3. Nesil bi işlemci. Sorun ondan kaynaklanıyor olabilir mi sizce ?

Dosya Ekleri

• IMG_20250425_213524.jpg
    IMG_20250425_213524.jpg
    357,2 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Bu şekilde ileri diyince Windows gerkeli dosyaları yükleyemedi hatası alıyorum hocam

Seçilmiyor derken sil butonu aktif değil hocam yoksa mouse ile kotnrol edebiliyorum

Hata mesajı bu arkadaşlar, rufus ile iso indirip gpt yaptım fakat aklıma takılan şey şu: recep abi bi videoda gpt kısmını sadece 4. Nesil ve üzeri yapabilir demişti ve benim işlemci 3. Nesil bi işlemci. Sorun ondan kaynaklanıyor olabilir mi sizce ?
Olabilir. Ayrıca, orjinal iso kullanıp diski biçimlendirip Ventoy ile dener misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı