DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.999 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2020 #1 Boot ekranında bilgisayar kitleniyor. 3 harddiskle denedim yine aynı. Kimisinde reset atıyor, kimisinde kalıyor. Format atmaya çalışırken "Windows dosyaları yükleniyor..." bölümünün 3/1'i dolduğunda kitleniyor 10 saniye sonra da klavye gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2020
Boot ekranında bilgisayar kitleniyor. 3 harddiskle denedim yine aynı. Kimisinde reset atıyor, kimisinde kalıyor. Format atmaya çalışırken "Windows dosyaları yükleniyor..." bölümünün 3/1'i dolduğunda kitleniyor 10 saniye sonra da klavye gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 6 Aralık 2020 #11 DarKSaGaa dedi: Kurulum menüsüne gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Tekrar okur musunuz? Dosya Ekleri unknown.png 5,3 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
KS KS DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.999 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2020 #12 Arda KC dedi: Tekrar okur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam kast ettiğim boot menüsü ekranı siyah ekran varya beyaz ilerleyen bir sütun var. Berkay Davas dedi: Tabii ki. Bu konudan devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam XP kurmamda sakınca var mı? (32GB'lık Flash kayıp. ) DarKSaGaa dedi: Hocam kast ettiğim boot menüsü ekranı siyah ekran varya beyaz ilerleyen bir sütun var. Hocam XP kurmamda sakınca var mı? (32GB'lık Flash kayıp. ) Genişletmek için tıkla... An itibariyle sorunu çözmüş bulunmaktayım. Foxconn anakart ile (2 pini yamuk olmasına rağmen) yükledim asus anakart boot etmiyor. Ayrıca DVD writer'ı da değiştirdim en önemli etken oydu. Dosya Ekleri 20201207_111852.jpg 77,9 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 7 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Arda KC dedi: Tekrar okur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam kast ettiğim boot menüsü ekranı siyah ekran varya beyaz ilerleyen bir sütun var. Berkay Davas dedi: Tabii ki. Bu konudan devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam XP kurmamda sakınca var mı? (32GB'lık Flash kayıp. ) DarKSaGaa dedi: Hocam kast ettiğim boot menüsü ekranı siyah ekran varya beyaz ilerleyen bir sütun var. Hocam XP kurmamda sakınca var mı? (32GB'lık Flash kayıp. ) Genişletmek için tıkla... An itibariyle sorunu çözmüş bulunmaktayım. Foxconn anakart ile (2 pini yamuk olmasına rağmen) yükledim asus anakart boot etmiyor. Ayrıca DVD writer'ı da değiştirdim en önemli etken oydu.