LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.961 Çözümler 2 Yer İzmir 21 Ekim 2023 #1 Dünden beridir deniyorum, bu ekranda kalıyor. Boot ayarlarından da denemediğim kalmadı. Dosya Ekleri IMG_20231021_133813.jpg 197,6 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.945 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #11 LEGEND.35 dedi: Dün 1-2 saat bugün de öyle olucak gibi ytden video atıcam nerde hata yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Ya HDD kullanıyorsunuz ve hızı yerlerde. Ya da kullandığınız ISO hatalı. ISO dosyası için ben şahsen Windows 10 yükleme aracından rufus kullanmadan direkt flaş belleğe yazdırıyorum. Problem çıkmıyor. Artı 0 Eksi
LEGEND.35 dedi: Dün 1-2 saat bugün de öyle olucak gibi ytden video atıcam nerde hata yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Ya HDD kullanıyorsunuz ve hızı yerlerde. Ya da kullandığınız ISO hatalı. ISO dosyası için ben şahsen Windows 10 yükleme aracından rufus kullanmadan direkt flaş belleğe yazdırıyorum. Problem çıkmıyor.
KS KS LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.961 Çözümler 2 Yer İzmir 21 Ekim 2023 #12 264075 dedi: Windows ISO'sunu orijnal siteden indirip Rufus'la kurduysan bir sorun olmaması lazım ama Custom ISO falan kurmaya calısıyosan onda bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... 1i windows un kendi aracı ile kuruldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
264075 dedi: Windows ISO'sunu orijnal siteden indirip Rufus'la kurduysan bir sorun olmaması lazım ama Custom ISO falan kurmaya calısıyosan onda bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... 1i windows un kendi aracı ile kuruldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.945 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #13 LEGEND.35 dedi: 1i windows un kendi aracı ile kuruldu. Genişletmek için tıkla... Windows un kendi aracı ile kurarken direkt flaş belleğe mı yazdırdınız yoksa ISO yazdırıp rufus ile mı kurdunuz? Artı 0 Eksi
LEGEND.35 dedi: 1i windows un kendi aracı ile kuruldu. Genişletmek için tıkla... Windows un kendi aracı ile kurarken direkt flaş belleğe mı yazdırdınız yoksa ISO yazdırıp rufus ile mı kurdunuz?
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 21 Ekim 2023 #14 LEGEND.35 dedi: 3 üde olamaz ikisini deneyimli birinden aldım önceden o flaşlarla format atmıştı. Genişletmek için tıkla... Dostum başkasını hazırladığı format flashina güvenme kendin ayarlaman daha iyi modlu Windows 10 yüklüyorlar genelde. Artı 0 Eksi
LEGEND.35 dedi: 3 üde olamaz ikisini deneyimli birinden aldım önceden o flaşlarla format atmıştı. Genişletmek için tıkla... Dostum başkasını hazırladığı format flashina güvenme kendin ayarlaman daha iyi modlu Windows 10 yüklüyorlar genelde.
KS KS LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.961 Çözümler 2 Yer İzmir 21 Ekim 2023 #15 531105 dedi: Dostum başkasını hazırladığı format flashina güvenme kendin ayarlaman daha iyi modlu Windows 10 yüklüyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Aga yukarıda video attım bakabilir misin? Güvenilir bir abimimdir sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
531105 dedi: Dostum başkasını hazırladığı format flashina güvenme kendin ayarlaman daha iyi modlu Windows 10 yüklüyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Aga yukarıda video attım bakabilir misin? Güvenilir bir abimimdir sıkıntı yok.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 21 Ekim 2023 #16 Bu ekran aygıt kurulumdan öncesi yani aygıtları kurmaya başlayamıyor, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ISO dosyası ile oynanmıştır. Artı 0 Eksi
Bu ekran aygıt kurulumdan öncesi yani aygıtları kurmaya başlayamıyor, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ISO dosyası ile oynanmıştır.
M moonnower Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 391 21 Ekim 2023 #17 LEGEND.35 dedi: Dünden beridir deniyorum, bu ekranda kalıyor. Boot ayarlarından da denemediğim kalmadı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO'sunu nereden indirdiniz. Artı 0 Eksi
LEGEND.35 dedi: Dünden beridir deniyorum, bu ekranda kalıyor. Boot ayarlarından da denemediğim kalmadı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO'sunu nereden indirdiniz.
KS KS LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.961 Çözümler 2 Yer İzmir 21 Ekim 2023 #18 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.945 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #19 umitarabaci dedi: Bu ekran aygıt kurulumdan öncesi yani aygıtları kurmaya başlayamıyor, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ISO dosyası ile oynanmıştır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Format ekranı açılıp dil seçimini filan yapabiliyorsun ve devam edebliyorsan, sorun artık ISO dosyasındadır. Artı 0 Eksi
umitarabaci dedi: Bu ekran aygıt kurulumdan öncesi yani aygıtları kurmaya başlayamıyor, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ISO dosyası ile oynanmıştır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Format ekranı açılıp dil seçimini filan yapabiliyorsun ve devam edebliyorsan, sorun artık ISO dosyasındadır.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.339 Çözümler 952 21 Ekim 2023 #20 LEGEND.35 dedi: 1I Windows'un kendi aracı ile kuruldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... BIOS'u varsayılan ayarlara getirip sıfırlayın, USB belleği kasanın arkasındaki siyah USB 2.0 portuna takın. Artı 0 Eksi
LEGEND.35 dedi: 1I Windows'un kendi aracı ile kuruldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... BIOS'u varsayılan ayarlara getirip sıfırlayın, USB belleği kasanın arkasındaki siyah USB 2.0 portuna takın.