M Mustafa Öz 571 Centipat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #1 Ayarlar bölümünden sıfırla dedim ve şu an ülke seçme yerinde kaldı. Nasıl kurtaracağım? Çok aradım ama bir cevap bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2025
Ayarlar bölümünden sıfırla dedim ve şu an ülke seçme yerinde kaldı. Nasıl kurtaracağım? Çok aradım ama bir cevap bulamadım.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.793 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #2 Ülke seçme yerinde kaldı derken? Fotoğraf veya video atar mısınız? Shift + F10 yapıp komut penceresine şunu yazıp: Kod:Panoya kopyala shutdown -r -t 0 Yeniden başlatmayı deneyin. Belki çözülür.
Ülke seçme yerinde kaldı derken? Fotoğraf veya video atar mısınız? Shift + F10 yapıp komut penceresine şunu yazıp: Kod:Panoya kopyala shutdown -r -t 0 Yeniden başlatmayı deneyin. Belki çözülür.
kaganaslan007 Nanopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 681 Çözümler 10 26 Temmuz 2025 #3 Mustafa Öz 571 dedi: Ayarlar bölümünden sıfırla dedim ve şu an ülke seçme yerinde kaldı. Nasıl kurtaracağım? Çok aradım ama bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Flash üzerinden kurulum yapma fırsatın var mı?
Mustafa Öz 571 dedi: Ayarlar bölümünden sıfırla dedim ve şu an ülke seçme yerinde kaldı. Nasıl kurtaracağım? Çok aradım ama bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Flash üzerinden kurulum yapma fırsatın var mı?