Windows 10 Format Sırasında Sürekli Yeniden Başlama Sorunu

denizwin10

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Çok büyük sorunum var. Windıws 10 kullanıyorum ve yılda bir kez format atarım, her şeyi sil dedim %49'da kaldı baya sonra kendine restart atmaya başladı, hala devam ediyor kapatıp açtım gene devam ediyor restart. Ne yapmalıyım notebook'um Toshiba L50-B-1no0.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok büyük sorunum var. Windıws 10 kullanıyorum ve yılda bir kez format atarım, her şeyi sil dedim %49'da kaldı baya sonra kendine restart atmaya başladı, hala devam ediyor kapatıp açtım gene devam ediyor restart. Ne yapmalıyım notebook'um Toshiba L50-B-1no0.
Keşke bilgisayarı kapatmasaydın, çünkü windows 10 işletim sisteminde formattayken resetler olabilir.

Tam olarak öyle değil yani sürekli hiç durmadan yapıyo.Beklemiştim baya zaten. Neyse cözümü buldum gibi flashla window 10 yükleyicem sonra boot tuşu ardırndan windows 10 kurulumu iki enidişem var. 1 bende windows 10 anahtarı olmasına karşın kabul etmese çünkü daha önce 8.1 di ben 10 a almıştım yani bioas tan okuyamıyo. 2 c diski tamamen silinmedi windows 10 kurulumında silmeyi planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı