dogusabay Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Format sonrası 2. SSD sistem diski ve disk belleği dosyası olarak görmüyor. Ne yaptıysam düzelmedi, yardım eder misiniz? Dosya Ekleri Adsız.png 30,7 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2022
Merhaba arkadaşlar. Format sonrası 2. SSD sistem diski ve disk belleği dosyası olarak görmüyor. Ne yaptıysam düzelmedi, yardım eder misiniz?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #2 dogusabay dedi: Merhaba arkadaşlar. Format sonrası 2. SSD sistem diski ve disk belleği dosyası olarak görmüyor. Ne yaptıysam düzelmedi, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden aktif ettiniz mi?
dogusabay dedi: Merhaba arkadaşlar. Format sonrası 2. SSD sistem diski ve disk belleği dosyası olarak görmüyor. Ne yaptıysam düzelmedi, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden aktif ettiniz mi?
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 3 Nisan 2022 #3 Disk yöneticisinden harf seçin.
dogusabay Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #4 Shinyapo LXXIV dedi: Disk yöneticisinden harf seçin. Genişletmek için tıkla... eyvallah hocam yaptım sağolun Umut Nas dedi: Disk yönetiminden aktif ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... sağolun hocam yaptım
Shinyapo LXXIV dedi: Disk yöneticisinden harf seçin. Genişletmek için tıkla... eyvallah hocam yaptım sağolun Umut Nas dedi: Disk yönetiminden aktif ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... sağolun hocam yaptım