Windows 10 format sonrası 30 günlük deneme gelir mi?

Umut Yendi

Hectopat
Windows 10 30 günlük deneme sürümünü kullanıyordum. Deneme bitti ve kullanmaya devam ediyorum, bu yüzden kişiselleştirme yapamıyorum. Eğer PC'yi formatlayıp Windows deneme sürümünü tekrar yüklersem deneme bitene kadarki 30 gün içinde kişiselleştirme yapabilir miyim?

Windows 10 30 günlük deneme sürümünü kullanıyordum. Deneme bitti ve kullanmaya devam ediyorum, bu yüzden kişiselleştirme yapamıyorum. Eğer PC'yi formatlayıp Windows deneme sürümünü tekrar yüklersem deneme bitene kadarki 30 gün içinde kişiselleştirme yapabilir miyim?

Deneme sürümünde kişiselleştirme yapılmıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

Format attıktan sonra, internete bağlamazsan kişiselleştirme yapabilirsin. Bağladığın an kişiselleştirme kapanıyor. En azından benim küçük notebookta durum bu.

Hocam, bu durumdan uygun fiyata Key alarak kurtulabilirsiniz.

Deneme sürümünde kişiselleştirme yapılmıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.
İlk 30 gün kişiselleştirme yapılıyor sonrasında erişim kapanıyor. Ek yapayım dedim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı