- Makaleler
- 23
Windows'un en son versiyonunu indirdim rufus ile USB'ye yükledim ve normal formatimi attim, ama formattan sonra sürekli 4 GB'lik update yapmak istiyor, 2 hafta önce ayni versiyon ile Format attigimda en son versiyonu kurmustu, ama simdi sürekli update istiyor.
Temiz Format attigima eminim, HDD Format yaptiktan sonra bos SSD'ye Windows kurdum. Yani sikinti yok ama bu Update neyin nesidir.
Resimlere bakabilirsiniz, hic sikinti yok.
Bir el atarsaniz sevinirim.
Sonradan gelen Edit: Update bile degil Upgrade yapiyor kendince.
Edit 2: Etiketlemek güzeldir
@Recep Baltaş @MF @Jira
Edit 3: En yeni sürümü indirmis olmam lazim Media Creation Tool ile, ama sürümüm eski sürüm diye gösteriyor. Ekran görüntüsü attim.
Ilginc.
Edit 4: Sanirim sorun Media Creation Tool'un eski versiyonu indirmesi ile alakali. An itibari ile Windows Iso Downloader ile Fall Creator Update versiyonunu indiriyorum, siz konuyu onaylayana kadar insallah Temiz son sürüm format atmis olurum.
Temiz Format attigima eminim, HDD Format yaptiktan sonra bos SSD'ye Windows kurdum. Yani sikinti yok ama bu Update neyin nesidir.

Resimlere bakabilirsiniz, hic sikinti yok.
Bir el atarsaniz sevinirim.
Sonradan gelen Edit: Update bile degil Upgrade yapiyor kendince.
Edit 2: Etiketlemek güzeldir
@Recep Baltaş @MF @Jira
Edit 3: En yeni sürümü indirmis olmam lazim Media Creation Tool ile, ama sürümüm eski sürüm diye gösteriyor. Ekran görüntüsü attim.

Ilginc.
Edit 4: Sanirim sorun Media Creation Tool'un eski versiyonu indirmesi ile alakali. An itibari ile Windows Iso Downloader ile Fall Creator Update versiyonunu indiriyorum, siz konuyu onaylayana kadar insallah Temiz son sürüm format atmis olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: