Windows 10 format sonrası 4GB güncelleme gelmesi

Makaleler
23
Windows'un en son versiyonunu indirdim rufus ile USB'ye yükledim ve normal formatimi attim, ama formattan sonra sürekli 4 GB'lik update yapmak istiyor, 2 hafta önce ayni versiyon ile Format attigimda en son versiyonu kurmustu, ama simdi sürekli update istiyor.

Temiz Format attigima eminim, HDD Format yaptiktan sonra bos SSD'ye Windows kurdum. Yani sikinti yok ama bu Update neyin nesidir.

1.jpg 2.jpg

Resimlere bakabilirsiniz, hic sikinti yok.
Bir el atarsaniz sevinirim. :)

Sonradan gelen Edit: Update bile degil Upgrade yapiyor kendince. :)

Edit 2: Etiketlemek güzeldir :)

@Recep Baltaş @MF @Jira

Edit 3: En yeni sürümü indirmis olmam lazim Media Creation Tool ile, ama sürümüm eski sürüm diye gösteriyor. Ekran görüntüsü attim.

3.jpg

Ilginc.

Edit 4: Sanirim sorun Media Creation Tool'un eski versiyonu indirmesi ile alakali. An itibari ile Windows Iso Downloader ile Fall Creator Update versiyonunu indiriyorum, siz konuyu onaylayana kadar insallah Temiz son sürüm format atmis olurum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@MF
Hallettim sorun bende daha dogrusu Microsoft'un ISO indirme programinda imis. :) Güncel versiyonu indirmemis, ben de güncel versiyona 4 GB güncelleme olur mu? diye kafa yoruyorum sabahtan beri. Ayni sorunu yasayan arkadaslar farkli sitelerden güncel versiyonu indirmeyi denesinler bence. :)

Alternatifler

Heidoc Windows Iso Downloader (Sanirim yasal bir indirme araci chip falan paylasmis bunu, Windows 7'den Office'in tüm versiyonlarina kadar indirebiliyorsunuz...)

Ya da

Olmazsa

Sevgiler :)

Edit: Linkler Technopat'in ekledigi linklerdir benimle alakasi yok. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı