ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 4 Nisan 2018 #11 LeViAcKeRMaN dedi: Google chrome ile aynı sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Yandex ve Opera'da aynı. Bir de Chrome ile deneyip geliyorum.
LeViAcKeRMaN dedi: Google chrome ile aynı sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Yandex ve Opera'da aynı. Bir de Chrome ile deneyip geliyorum.
F freeseatr Hectopat Katılım 22 Mart 2017 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2018 #12 Şu eklentileri yükleyin kapatın açın yine aynı mı görelim. minerBlock , uBlock, AdGuard
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 4 Nisan 2018 #13 50 tane sekme açtım %30 olmadı.
ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 4 Nisan 2018 #14 freeseatr dedi: Şu eklentileri yükleyin kapatın açın yine aynı mı görelim. minerBlock , uBlock, AdGuard Genişletmek için tıkla... Zaten Adguard kullanıyorum. Pantheon dedi: 50 tane sekme açtım %30 olmadı. Genişletmek için tıkla... Demek ki onla pek bir alakası yok. Birde şunu farkettim görev yöneticisini açarken CPU kullanımı bir anlığına artıyor ve geri düşüyor.
freeseatr dedi: Şu eklentileri yükleyin kapatın açın yine aynı mı görelim. minerBlock , uBlock, AdGuard Genişletmek için tıkla... Zaten Adguard kullanıyorum. Pantheon dedi: 50 tane sekme açtım %30 olmadı. Genişletmek için tıkla... Demek ki onla pek bir alakası yok. Birde şunu farkettim görev yöneticisini açarken CPU kullanımı bir anlığına artıyor ve geri düşüyor.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 4 Nisan 2018 #15 Bir ara bağlanayım sizin PC'ye bakayım neler dönüyor.
ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 13 Nisan 2018 #16 Pantheon dedi: Bir ara bağlanayım sizin PC'ye bakayım neler dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bakmayla çözülecek gibi değil ya Formattan önce BIOS ayarlarını defaulta almıştım onunla ilgili olabilir mi sizce?
Pantheon dedi: Bir ara bağlanayım sizin PC'ye bakayım neler dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bakmayla çözülecek gibi değil ya Formattan önce BIOS ayarlarını defaulta almıştım onunla ilgili olabilir mi sizce?