Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 7 Ekim 2015 #1 Merhaba arkadaşlar; Windows 10 format sonrasında aşağıdaki resimdeki gibi oldu.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2015 #2 Bu siteyi inceleyin. Eski haline getiremezseniz veri kurtarma yazılımıyla kurtarmayı deneyin. Diski biçimlendirip üzerine veri yazmayın. Harddisk RAW Formatına Dönüştüyse Çözüm Burada
Bu siteyi inceleyin. Eski haline getiremezseniz veri kurtarma yazılımıyla kurtarmayı deneyin. Diski biçimlendirip üzerine veri yazmayın. Harddisk RAW Formatına Dönüştüyse Çözüm Burada
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 8 Ekim 2015 #3 AhmetAksoy dedi: Bu siteyi inceleyin. Eski haline getiremezseniz veri kurtarma yazılımıyla kurtarmayı deneyin. Diski biçimlendirip üzerine veri yazmayın. Harddisk RAW Formatına Dönüştüyse Çözüm Burada Genişletmek için tıkla... Ben zaten full format attım; yani d'nin içindeki dosyaları yedekledim.
AhmetAksoy dedi: Bu siteyi inceleyin. Eski haline getiremezseniz veri kurtarma yazılımıyla kurtarmayı deneyin. Diski biçimlendirip üzerine veri yazmayın. Harddisk RAW Formatına Dönüştüyse Çözüm Burada Genişletmek için tıkla... Ben zaten full format attım; yani d'nin içindeki dosyaları yedekledim.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2015 #4 O zaman resimde gösterdiğiniz yerden RAW olan bölüme sağ tıklayıp biçimlendirin.
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 8 Ekim 2015 #5 AhmetAksoy dedi: O zaman resimde gösterdiğiniz yerden RAW olan bölüme sağ tıklayıp biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Sorunumu tekrar format atarak çözdüm. C'yi biçimlendirdim, D'yi ellemedim. Sonra disk yönetiminden D'yi biçimlendirdim.
AhmetAksoy dedi: O zaman resimde gösterdiğiniz yerden RAW olan bölüme sağ tıklayıp biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Sorunumu tekrar format atarak çözdüm. C'yi biçimlendirdim, D'yi ellemedim. Sonra disk yönetiminden D'yi biçimlendirdim.