Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 28 Ekim 2023 #1 Merhaba, bilgisayarima format attım ama eski giriş ekranında kalıyor şifreyi girince fotoğraftaki hatayı veriyor. Birkaç kez formatlamayi denedim ama gene aynısı oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2023
Merhaba, bilgisayarima format attım ama eski giriş ekranında kalıyor şifreyi girince fotoğraftaki hatayı veriyor. Birkaç kez formatlamayi denedim ama gene aynısı oluyor.
Çözüm sukuterkopke 29 Ekim 2023 Karusd dedi: Onu nasıl yapabilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Format ekranında disk bölümüne yeniden girin ve orada bulunan diskleri silip Ayrılmamış Alan'ı kullanarak yeni bir tane oluşturun.
Karusd dedi: Onu nasıl yapabilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Format ekranında disk bölümüne yeniden girin ve orada bulunan diskleri silip Ayrılmamış Alan'ı kullanarak yeni bir tane oluşturun.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ekim 2023 #2 Diski tamamen biçimlendirip deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 29 Ekim 2023 #3 sukuterkopke dedi: Diski tamamen biçimlendirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim hocam? Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Diski tamamen biçimlendirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim hocam?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ekim 2023 #4 Karusd dedi: Onu nasıl yapabilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Format ekranında disk bölümüne yeniden girin ve orada bulunan diskleri silip Ayrılmamış Alan'ı kullanarak yeni bir tane oluşturun. Artı 0 Eksi Çözüm
Karusd dedi: Onu nasıl yapabilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Format ekranında disk bölümüne yeniden girin ve orada bulunan diskleri silip Ayrılmamış Alan'ı kullanarak yeni bir tane oluşturun.
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 29 Ekim 2023 #5 sukuterkopke dedi: Format ekranında disk bölümüne yeniden girin ve orada bulunan diskleri silip ayrılmamış Alan'ı kullanarak yeni bir tane oluşturun. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün sonra USB siparişim geliyor format USB'si ile format atacağım direkt. Dediğiniz şeyi yapmasam sorun olur mu? Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Format ekranında disk bölümüne yeniden girin ve orada bulunan diskleri silip ayrılmamış Alan'ı kullanarak yeni bir tane oluşturun. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün sonra USB siparişim geliyor format USB'si ile format atacağım direkt. Dediğiniz şeyi yapmasam sorun olur mu?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ekim 2023 #6 Karusd dedi: Hocam 2 gün sonra USB siparişim geliyor format USB'si ile format atacağım direkt. Dediğiniz şeyi yapmasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bana göre sıkıntı yaşamaya devam edersiniz. Artı 0 Eksi
Karusd dedi: Hocam 2 gün sonra USB siparişim geliyor format USB'si ile format atacağım direkt. Dediğiniz şeyi yapmasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bana göre sıkıntı yaşamaya devam edersiniz.
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 29 Ekim 2023 #7 sukuterkopke dedi: Bana göre sıkıntı yaşamaya devam edersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki format öncesimi sonrasımı yapayım? Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Bana göre sıkıntı yaşamaya devam edersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki format öncesimi sonrasımı yapayım?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ekim 2023 #8 Karusd dedi: Hocam peki format öncesimi sonrasımı yapayım? Genişletmek için tıkla... Format ekranında Artı 0 Eksi
Karusd dedi: Hocam peki format öncesimi sonrasımı yapayım? Genişletmek için tıkla... Format ekranında