Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Temmuz 2021 #1 Bilgisayarıma format attım format atmadan önce OneDrive falan hepsini devre dışı bırakmıştım. Şu an masaüstündekilerden hangilerini silmeliyim? Ayrıca ESET nasıl silinir?
Bilgisayarıma format attım format atmadan önce OneDrive falan hepsini devre dışı bırakmıştım. Şu an masaüstündekilerden hangilerini silmeliyim? Ayrıca ESET nasıl silinir?
G8341 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 31 Temmuz 2021 #2 Bu programların yüklü olmaması gerekiyor, iso dosyasını nereden edindiniz?
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Temmuz 2021 #3 G8341 dedi: Bu programların yüklü olmaması gerekiyor, iso dosyasını nereden edindiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya yaptırdım.
G8341 dedi: Bu programların yüklü olmaması gerekiyor, iso dosyasını nereden edindiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya yaptırdım.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 31 Temmuz 2021 #4 Sıfır kurulmuş bir Windows'ta bu programlar olmaz. ISO orijinal değil, haberin olsun.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.349 Makaleler 3 Çözümler 80 31 Temmuz 2021 #5 Denetim Masası'ndan ESET'e sağ tıklayıp kaldır deyin ve bu programlar olmaması gerekiyordu.
G8341 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 31 Temmuz 2021 #6 Pismaniyee dedi: Bilgisayarcıya yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Tekrardan Microsoft tarafından dağıtılan iso dosyası ile yapın. Bilgisayarcı bakkal sanırım.
Pismaniyee dedi: Bilgisayarcıya yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Tekrardan Microsoft tarafından dağıtılan iso dosyası ile yapın. Bilgisayarcı bakkal sanırım.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Temmuz 2021 #7 Hepsini silebilir miyim? G8341 dedi: Tekrardan Microsoft tarafından dağıtılan iso dosyası ile yapın. Bilgisayarcı bakkal sanırım. Genişletmek için tıkla... Yıllardır bu işi yapıyorlar okullara vs. geliyorlardı parça çalmadığına şükredeyim bence
Hepsini silebilir miyim? G8341 dedi: Tekrardan Microsoft tarafından dağıtılan iso dosyası ile yapın. Bilgisayarcı bakkal sanırım. Genişletmek için tıkla... Yıllardır bu işi yapıyorlar okullara vs. geliyorlardı parça çalmadığına şükredeyim bence
G8341 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 31 Temmuz 2021 #8 Pismaniyee dedi: Hepsini silebilir miyim? Yıllardır bu işi yapıyorlar okullara vs. geliyorlardı parça çalmadığına şükredeyim bence Genişletmek için tıkla... Hepsini silin fakat iso dosyasının içerisinde ne var bilemeyiz ben şahsen güvenmezdim bu kuruluma. Geri götürüp tekrar yaptırın derim.
Pismaniyee dedi: Hepsini silebilir miyim? Yıllardır bu işi yapıyorlar okullara vs. geliyorlardı parça çalmadığına şükredeyim bence Genişletmek için tıkla... Hepsini silin fakat iso dosyasının içerisinde ne var bilemeyiz ben şahsen güvenmezdim bu kuruluma. Geri götürüp tekrar yaptırın derim.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Temmuz 2021 #9 Pismaniyee dedi: Yıllardır bu işi yapıyorlar okullara vs. geliyorlardı parça çalmadığına şükredeyim bence Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarım'a sağ tık yapıp özellikler kısmına bir girin.
Pismaniyee dedi: Yıllardır bu işi yapıyorlar okullara vs. geliyorlardı parça çalmadığına şükredeyim bence Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarım'a sağ tık yapıp özellikler kısmına bir girin.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 31 Temmuz 2021 #10 G8341 dedi: Bu programların yüklü olmaması gerekiyor, iso dosyasını nereden edindiniz? Genişletmek için tıkla... 5.40 WinRAR sürümüne bakarsak katılımsız bir iso dosyası bu.
G8341 dedi: Bu programların yüklü olmaması gerekiyor, iso dosyasını nereden edindiniz? Genişletmek için tıkla... 5.40 WinRAR sürümüne bakarsak katılımsız bir iso dosyası bu.