Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Temmuz 2021 #11 maynıng yapan adam dedi: Bu bilgisayarım'a sağ tık yapıp özellikler kısmına bir girin. Genişletmek için tıkla... G8341 dedi: Hepsini silin fakat iso dosyasının içerisinde ne var bilemeyiz ben şahsen güvenmezdim bu kuruluma. Geri götürüp tekrar yaptırın derim. Genişletmek için tıkla... Format atmadan öncede orijinal değil diyorlardı 8-9 ay kullandım hiç çökmedi.
maynıng yapan adam dedi: Bu bilgisayarım'a sağ tık yapıp özellikler kısmına bir girin. Genişletmek için tıkla... G8341 dedi: Hepsini silin fakat iso dosyasının içerisinde ne var bilemeyiz ben şahsen güvenmezdim bu kuruluma. Geri götürüp tekrar yaptırın derim. Genişletmek için tıkla... Format atmadan öncede orijinal değil diyorlardı 8-9 ay kullandım hiç çökmedi.
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Temmuz 2021 #12 Format atan kişi diski biçimlendirdi mi?
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Temmuz 2021 #13 Pismaniyee dedi: Eki Görüntüle 1124120 Genişletmek için tıkla... RAM önceden kaç GB'di. Bana çalmış gibi geldi. O programları katılımsız olarak kurmuştur.
Pismaniyee dedi: Eki Görüntüle 1124120 Genişletmek için tıkla... RAM önceden kaç GB'di. Bana çalmış gibi geldi. O programları katılımsız olarak kurmuştur.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 31 Temmuz 2021 #14 Pismaniyee dedi: Format atmadan öncede orijinal değil diyorlardı 8-9 ay kullandım hiç çökmedi. Genişletmek için tıkla... Çökmesi bir sorun değil zaten, içerisinde Microsoft tarafından dağıtılmayan programlar var. Güvenilir değil.
Pismaniyee dedi: Format atmadan öncede orijinal değil diyorlardı 8-9 ay kullandım hiç çökmedi. Genişletmek için tıkla... Çökmesi bir sorun değil zaten, içerisinde Microsoft tarafından dağıtılmayan programlar var. Güvenilir değil.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Temmuz 2021 #15 maynıng yapan adam dedi: RAM önceden kaç GB'di. Bana çalmış gibi geldi. O programları katılımsız olarak kurmuştur. Genişletmek için tıkla... 4 dü 1 tane vardı pc de kasayı açtım baktım üstünde 4 GB yazıyor zaten
maynıng yapan adam dedi: RAM önceden kaç GB'di. Bana çalmış gibi geldi. O programları katılımsız olarak kurmuştur. Genişletmek için tıkla... 4 dü 1 tane vardı pc de kasayı açtım baktım üstünde 4 GB yazıyor zaten
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 31 Temmuz 2021 #16 Hocam bilgisayarcıda bende çalıştım. Temiz kurulum sonrası bu programları kurmak şart yoksa geri getiriyorlar bunu açmadı diye. İhtiyacınız olmayanı silin. Tekrar götürüp format attırmaya gerek yok.
Hocam bilgisayarcıda bende çalıştım. Temiz kurulum sonrası bu programları kurmak şart yoksa geri getiriyorlar bunu açmadı diye. İhtiyacınız olmayanı silin. Tekrar götürüp format attırmaya gerek yok.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Temmuz 2021 #17 Adobe'leri silcem ama sıkıntı çıkmaz demi?
directorscut Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 142 31 Temmuz 2021 #18 iso dosyasıyla alakalı değil ki bilgisayarcı kendi yüklemiş
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 31 Temmuz 2021 #19 Pismaniyee dedi: Adobe'leri silcem ama sıkıntı çıkmaz demi? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam. Fakat işinize yararsa silmeyin derim şahsen gündelik kullanımda işime yarıyorlar.
Pismaniyee dedi: Adobe'leri silcem ama sıkıntı çıkmaz demi? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam. Fakat işinize yararsa silmeyin derim şahsen gündelik kullanımda işime yarıyorlar.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Temmuz 2021 #20 directorscut dedi: iso dosyasıyla alakalı değil ki bilgisayarcı kendi yüklemiş Genişletmek için tıkla... Spotify bile yüklemiş Windows güvenliğini nasıl aktif etcem sağ altta ünlem var.
directorscut dedi: iso dosyasıyla alakalı değil ki bilgisayarcı kendi yüklemiş Genişletmek için tıkla... Spotify bile yüklemiş Windows güvenliğini nasıl aktif etcem sağ altta ünlem var.