Çözüldü Windows 10 format sonrası harici diskleri görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RamazanXP

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Yok
Merhaba dün formaladım PC'mi. Windows 11 kullanıyordum, elimde Windows 10 ISO vardı onu formatlayayım dedim. Formatladım UEFI olarak, ayarları yaptım BIOS'tan formatladım. Neyse açtım PC'yi diskleri görmüyor ne diskpart'ta ne BIOS'da. 4 disk var 2'si pasif çalışmıyor onları bağlayıp denedim onları da görmüyor. SSD var onun kenarından içindeki ışığı yanıp sönüyor ama PC görmüyor, nedendir? Şu an CSM'yi açtım. Windows 11 kullanırken UEFI olarak kullanmıyordum bu arada, bir yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kanka başlata sağ tıklayıp disk yönetimini aç. Orada boş ve biçimlendirilmemiş diskler var o disklere sağ tıklayıp basit birim seçerek ilerle ve diskin görünecektir.
Kanka başlata sağ tıklayıp disk yönetimini aç. Orada boş ve biçimlendirilmemiş diskler var o disklere sağ tıklayıp basit birim seçerek ilerle ve diskin görünecektir.

Çözüm

Sağ olasin hallettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…