Windows 10 format sonrası her açılışta "checking media" yazıyor

Re Malaka

Decipat
Makaleler
17
Yer
Rome
Format attım, Boot ayarında mı sorun yarattım bilmiyorum ama Checking Media diyor ve sonra Windows başlıyor. Açılışta sorun yok.

Format öncesi böyle bir şey yapmıyordu. Direkt SSD'den boot ediyordu. BIOS'a girdim ama orada yapamadım.

Acaba Legacy veya UEFI farkı gibi bir şey mi bu? UEFI mi, yoksa Legacy mi format attım nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI'ya da legacy farkı gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Hangi türde format attığınızı BIOS'ta boot ayarları kısmında görebilirsiniz. Geçerli boot modu orada yazacaktır.
Bilgisayarınız nedir? Dizüstü mü? Masaüstü mü?
"Checking Media" derken acaba boot ayarı USB ya da DVD Player açılışlı seçilmiş olabilir mi? SSD'yi seçtiğinize emin olun.
Onun dışında bu ekrana ait bir görsel varsa mesajınıza eklemenizi öneririm.
İyi forumlar.

UEFI'ya da legacy farkı gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Hangi türde format attığınızı BIOS'ta boot ayarları kısmında görebilirsiniz. Geçerli boot modu orada yazacaktır.
Bilgisayarınız nedir? Dizüstü mü? Masaüstü mü?
"Checking Media" derken acaba boot ayarı USB'ya da DVD Player açılışlı seçilmiş olabilir mi? SSD'yi seçtiğinize emin olun.
Onun dışında bu ekrana ait bir görsel varsa mesajınıza eklemenizi öneririm.
İyi forumlar.

Tekrar format attım düzeldi. Fakat format atmak sorunumu çözmedi. Yarın teknik servisi arayarak garantiye göndereceğim sanırım.
Teşekkür ederim ilginiz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı