A Ahmetthan Decapat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 10 5 Mart 2019 #1 30 Mbps download 5 Mbps upload var, formattan önce gayet güzel kullanıyordum fakat format driverları güncellememe rağmen internet hızı kbpslerde dolanıyor. Speed test yaptığımda internetim 30mbps olduğu yeniden gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2019
30 Mbps download 5 Mbps upload var, formattan önce gayet güzel kullanıyordum fakat format driverları güncellememe rağmen internet hızı kbpslerde dolanıyor. Speed test yaptığımda internetim 30mbps olduğu yeniden gözüküyor.
O Onurzengn060 Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #2 Lan driverlarınızı güncellemeyi deneyin. Benimde böyle bir problemim olmuştu. Anakartımın sitesinden güncel driver'ı indirip kurunca sorun düzelmişti. Artı 0 Eksi
Lan driverlarınızı güncellemeyi deneyin. Benimde böyle bir problemim olmuştu. Anakartımın sitesinden güncel driver'ı indirip kurunca sorun düzelmişti.
KS KS A Ahmetthan Decapat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 10 7 Mart 2019 #3 Onurzengn060 dedi: Lan driverlarınızı güncellemeyi deneyin. Benimde böyle bir problemim olmuştu. Anakartımın sitesinden güncel driver'ı indirip kurunca sorun düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Farkındamısın Bilmiyorum Ama Driverları Güncelledğimi Söylemiştim . Artı 0 Eksi
Onurzengn060 dedi: Lan driverlarınızı güncellemeyi deneyin. Benimde böyle bir problemim olmuştu. Anakartımın sitesinden güncel driver'ı indirip kurunca sorun düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Farkındamısın Bilmiyorum Ama Driverları Güncelledğimi Söylemiştim .