Windows 10 format sonrası internet yok

bay0rdek

Decapat
Daha fazla  
Linux'tan Windows'a döndüm. USB'den format yani. Kurulum sırasında internet bağlantım Yok'a tıkladım. Kurulum bittikten sonra bir türlü internete bağlanamadım. Ağ bağdaştırıcısının sürücüsünü güncelleyim dedim. Aygıt yöneticisinde bir sürü ağ bağdaştırıcısı var. Hangisini güncelleyim bilemedim. Hepsini denedim. Yine olmadı. Bir daha formatladım. Yine olmadı.

Linux'tan Windows'a döndüm. USB'den format yani. Kurulum sırasında internet bağlantım Yok'a tıkladım. Kurulum bittikten sonra bir türlü internete bağlanamadım. Ağ bağdaştırıcısının sürücüsünü güncelleyim dedim. Aygıt yöneticisinde bir sürü ağ bağdaştırıcısı var. Hangisini güncelleyim bilemedim. Hepsini denedim. Yine olmadı. Bir daha formatladım. Yine olmadı.

Laptop kullanıyorsanız Marka modeli yazın sitesinde Wi-Fi Driveri bulunması gerekiyor onun dışında Modeminizin Ethernet kablosu varsa onu laptopa takın internetiniz gelecektir.

Driver packı kurmanızı tavsiye ederim format olunca öyle oluyor ben yaptım geçti.

Hocam benim sisteminde de Bluetooth, Wi-Fi gibi özellikler çalışmıyordu, Ethernet kablosu ile kablolu bağladım interneti ve ardından Windows Update açtım 20 adet güncelleme tespit etti her şeyi güncelledi ve şu an her şey kusursuz çalışıyor muhtemelen sende de sürücü eksik.

Ethernet ile bağlayın. Ya da telefon. Sonra Update hepsini güncelleyecektir. Olmaz ise Ağ Bağdaştırıcıları kısmını atın biz bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı