Kvtlu Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 493 Çözümler 4 Yer Eskişehir 27 Şubat 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı Nvidia mx150 İşlemci Intel i5 8250u Arkadaşlar bilgisayarıma format attım NVIDIA sürücüsünü kurdum güncelleştirmeleri yaptım ama sistemimde kasma hissediyorum ve aygıt yöneticisinde PCI denetleyicisinde ünlem var.
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım NVIDIA sürücüsünü kurdum güncelleştirmeleri yaptım ama sistemimde kasma hissediyorum ve aygıt yöneticisinde PCI denetleyicisinde ünlem var.
KS KS Kvtlu Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 493 Çözümler 4 Yer Eskişehir 27 Şubat 2022 #21 V. Scaletta dedi: Product Support | Acer Indonesia Bu sayfanın alt tarafında yer alan application kısmından Acer care Center'ı indir. Yazılım içerisinden eksik sürücüyü yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok teşekkür ederim kasma sorunu düzelmişti chipset driver ı kurunca. V. Scaletta dedi: Product Support | Acer Indonesia Bu sayfanın alt tarafında yer alan application kısmından Acer Care Center'ı indir. Yazılım içerisinden eksik sürücüyü yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam hangisini yapacağım? Son düzenleme: 27 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Product Support | Acer Indonesia Bu sayfanın alt tarafında yer alan application kısmından Acer care Center'ı indir. Yazılım içerisinden eksik sürücüyü yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok teşekkür ederim kasma sorunu düzelmişti chipset driver ı kurunca. V. Scaletta dedi: Product Support | Acer Indonesia Bu sayfanın alt tarafında yer alan application kısmından Acer Care Center'ı indir. Yazılım içerisinden eksik sürücüyü yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam hangisini yapacağım?