B Bathu54 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #1 Bilgisayarıma yeni format attım. Recep abinin videolarını izleyip flash disk oluşturdum sorunsuz formatı da attım fakat formatı atıp bilgisayar açılınca kasmaya başladı. Çözümünü bilen var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2017
Bilgisayarıma yeni format attım. Recep abinin videolarını izleyip flash disk oluşturdum sorunsuz formatı da attım fakat formatı atıp bilgisayar açılınca kasmaya başladı. Çözümünü bilen var mı acaba?
T Toprak Aga Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul/Ümraniye 28 Ağustos 2017 #2 Bende de kasmalar oluyordu sürücüleri yükledim sonra kendiliğinden alıştı bilgisayar vallaha.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 28 Ağustos 2017 #3 Tüm Windows güncelleştirmelerini gerçekleştirin. Ekran kartı sürücülerini kurun. Halen devam ederse belirtin yardımcı oluruz.
Tüm Windows güncelleştirmelerini gerçekleştirin. Ekran kartı sürücülerini kurun. Halen devam ederse belirtin yardımcı oluruz.