roxlar Yoctopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 American Megatrends BIOS'lu masa ustu PC'mi formatladım yaklaşık 1 saat sonra kurulum yerinde klavye farem çalışmıyor. BIOS'tan yapmaya çalıştım, BIOS'um herkesten farklı olduğu için sorunu çözemedim. Yardım ederseniz mutlu olurum iyi günler.
American Megatrends BIOS'lu masa ustu PC'mi formatladım yaklaşık 1 saat sonra kurulum yerinde klavye farem çalışmıyor. BIOS'tan yapmaya çalıştım, BIOS'um herkesten farklı olduğu için sorunu çözemedim. Yardım ederseniz mutlu olurum iyi günler.
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.418 Çözümler 36 3 Ekim 2024 #2 BIOS ayarlarından klavye ve fare aktif mi diye kontrol ettin mi?
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.499 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #3 roxlar dedi: PC mi formatladım yaklaşık 1 saat sonra kurulum yerinde klavye farem çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Kastınız anlaşılmıyor. Kurulum esnasında klavye ve fare aktif değil sanırım? Windows kuruldu ve açıldı ama KLAVYE ve FARE kullanılamıyor mu? Henüz kurmadınız ama Windows kurarken mi KLAVYE ve FARE aktif değil?
roxlar dedi: PC mi formatladım yaklaşık 1 saat sonra kurulum yerinde klavye farem çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Kastınız anlaşılmıyor. Kurulum esnasında klavye ve fare aktif değil sanırım? Windows kuruldu ve açıldı ama KLAVYE ve FARE kullanılamıyor mu? Henüz kurmadınız ama Windows kurarken mi KLAVYE ve FARE aktif değil?
roxlar Yoctopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #4 atr1907 dedi: BIOS ayarlarından klavye ve fare aktif mi diye kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Evet kontrol ettim dolob dedi: Kastınız anlaşılmıyor. Kurulum esnasında klavye ve fare aktif değil sanırım? Windows kuruldu ve açıldı ama KLAVYE ve FARE kullanılamıyor mu? Henüz kurmadınız ama Windows kurarken mi KLAVYE ve FARE aktif değil? Genişletmek için tıkla... Formatladım şimdi yükle yerinde klavye mause çalışmıyor
atr1907 dedi: BIOS ayarlarından klavye ve fare aktif mi diye kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Evet kontrol ettim dolob dedi: Kastınız anlaşılmıyor. Kurulum esnasında klavye ve fare aktif değil sanırım? Windows kuruldu ve açıldı ama KLAVYE ve FARE kullanılamıyor mu? Henüz kurmadınız ama Windows kurarken mi KLAVYE ve FARE aktif değil? Genişletmek için tıkla... Formatladım şimdi yükle yerinde klavye mause çalışmıyor