Alperenseverss Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 9 3 Mayıs 2020 #1 Windows 10 bilgisayarıma format attım her şey tamam bilgisayar açılırken klavye mouse çalışıyor. Fakat kuruluma bölge falan seçmeye geldiğinde klavye ve mouse gidiyor. Anlıyacağınız bilgisayarı hiç kullanamıyorum BIOS'da falan çalışıyor. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2020
Windows 10 bilgisayarıma format attım her şey tamam bilgisayar açılırken klavye mouse çalışıyor. Fakat kuruluma bölge falan seçmeye geldiğinde klavye ve mouse gidiyor. Anlıyacağınız bilgisayarı hiç kullanamıyorum BIOS'da falan çalışıyor. @Recep Baltaş
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 3 Mayıs 2020 #11 Alperenseverss dedi: Denedim olmadı Windows 10 Bütün girişlere taktım olmadi Genişletmek için tıkla... Öyle değil parçalarını belirtmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
Alperenseverss dedi: Denedim olmadı Windows 10 Bütün girişlere taktım olmadi Genişletmek için tıkla... Öyle değil parçalarını belirtmen gerekiyor.
KS KS Alperenseverss Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 9 3 Mayıs 2020 #12 Silinen üye dedi: Ayrıca sisteminizi belirtir misiniz? Sisteminiz skylake olabilir. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl ogrenicem Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ayrıca sisteminizi belirtir misiniz? Sisteminiz skylake olabilir. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl ogrenicem
Megaton Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 3 Mayıs 2020 #13 Hocam daha sonrası beni aşar yapabilecek bir şeyim yok ben bir de diğer konulara bakıp döneceğim size. Artı 0 Eksi
Hocam daha sonrası beni aşar yapabilecek bir şeyim yok ben bir de diğer konulara bakıp döneceğim size.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 3 Mayıs 2020 #14 BIOS'a girebiliyorsunuz. Oradan fotoğraf paylaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Alperenseverss Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 9 3 Mayıs 2020 #15 Silinen üye dedi: Öyle değil parçalarını belirtmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı filenmi Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Öyle değil parçalarını belirtmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı filenmi
Megaton Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 3 Mayıs 2020 #16 Alperenseverss dedi: Ekran kartı filenmi. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM işlemci anakart. Artı 0 Eksi
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 3 Mayıs 2020 #17 Hayır ilk gelen sayfanın fotoğrafını paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS Alperenseverss Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 9 3 Mayıs 2020 #18 Megaton dedi: Hocam dediğim gibi bende çıkarınca olmuştu siz bir de diğer konulara bakın birinde işe yarar bir yol vardı. Genişletmek için tıkla... Ya biosu filen sifirliyorlsr internettede denedim oda olmadi Silinen üye dedi: BIOS'a girebiliyorsunuz. Oradan fotoğraf paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam Artı 0 Eksi
Megaton dedi: Hocam dediğim gibi bende çıkarınca olmuştu siz bir de diğer konulara bakın birinde işe yarar bir yol vardı. Genişletmek için tıkla... Ya biosu filen sifirliyorlsr internettede denedim oda olmadi Silinen üye dedi: BIOS'a girebiliyorsunuz. Oradan fotoğraf paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam
Megaton Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 3 Mayıs 2020 #19 Tahminim üzere biosta xHCI/EHCI portlarından herhangi biri kapalıysa böyle bir sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 3 Mayıs 2020 #20 Megaton dedi: Tahminim üzere biosta xHCI/EHCI portlarından herhangi biri kapalıysa böyle bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır ondan değil. Bunu bir konudan almışsınız sanırsam. Shiftdelete kokusu geldi. Artı 0 Eksi
Megaton dedi: Tahminim üzere biosta xHCI/EHCI portlarından herhangi biri kapalıysa böyle bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır ondan değil. Bunu bir konudan almışsınız sanırsam. Shiftdelete kokusu geldi.