Windows 10 Format Sonrası lisans kaybolma sorunu

Caner A

Megapat
Daha fazla  
Windows 10 format attıktan sonra lisans anahtarım gitti ve bulamıyorum. Lütfen yardım edin :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere format atıp etkinleşen sistem diğer format işlemlerinde internete bağlı olduğu sürece otomatik etkinleşir. Yükseltme işlemi yapılan bilgisayarda serial yoktur çünkü sistem eski Windows ürün anahtarı ile etkinleştirilmiştir ve donanım üzerinden Microsoft sunucuları tarafından kaydedilmiş olur.
Sen format sonrası internete bağlı olduğun halde sistem etkinleşmede sorun yaşıyorsan Telefonla Etkinleştirme yöntemini kullan veya Microsoft'u ara durumu bildir.

Sıkıntıda orda otomatik etkinleştirmedi ve baska anahtar YTMG3-N6DKC-DKB77-xxxxx-xxxxx geldi ve benim normal anahtarım değil :( telefonla denedim hata verdi :( ne yapmam gerekecek

normalde windows 10 yukseltmiştim ve ondan sonra format attıklarımda boyle bir sorunum yoktu şimdi böyle bir sorun için para vermemmi gerekecek :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı