Windows 10 Format Sonrası lisans kaybolma sorunu

Caner A

Megapat
Daha fazla  
Windows 10 format attıktan sonra lisans anahtarım gitti ve bulamıyorum. Lütfen yardım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere format atıp etkinleşen sistem diğer format işlemlerinde internete bağlı olduğu sürece otomatik etkinleşir. Yükseltme işlemi yapılan bilgisayarda serial yoktur çünkü sistem eski Windows ürün anahtarı ile etkinleştirilmiştir ve donanım üzerinden Microsoft sunucuları tarafından kaydedilmiş olur.
Sen format sonrası internete bağlı olduğun halde sistem etkinleşmede sorun yaşıyorsan Telefonla Etkinleştirme yöntemini kullan veya Microsoft'u ara durumu bildir.

Sıkıntıda orda otomatik etkinleştirmedi ve baska anahtar YTMG3-N6DKC-DKB77-xxxxx-xxxxx geldi ve benim normal anahtarım değil telefonla denedim hata verdi ne yapmam gerekecek

İyide windows 10 yukseltmesi bitti diye biliyorum bir kez daha olacagını sanmam

normalde windows 10 yukseltmiştim ve ondan sonra format attıklarımda boyle bir sorunum yoktu şimdi böyle bir sorun için para vermemmi gerekecek

Doğru sürümü yüklediğine emin misin? Önceden pro vardı şimdi home yüklediysen etkinleşmez veya tam tersi.

evet eminim kardesım home surumu yuklu bnde

Daha önce yükseltme yaptıysanız yeniden yükseltebilmeniz gerekiyor. Microsoft bu işi bir türlü basit ve anlaşılabilir hale getirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…