G Glyph2 Femtopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Windows 10 Home sürümlü bilgisayarıma USB'siz format attım ve karşıma Microsoft hesabıyla oturum açma yeri geldi burada ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2023
Windows 10 Home sürümlü bilgisayarıma USB'siz format attım ve karşıma Microsoft hesabıyla oturum açma yeri geldi burada ne yapmalıyım?
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #2 Glyph2 dedi: Windows 10 Home sürümlü bilgisayarıma USB'siz format attım ve karşıma Microsoft hesabıyla oturum açma yeri geldi burada ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı oluşturun ve giriş yapın.
Glyph2 dedi: Windows 10 Home sürümlü bilgisayarıma USB'siz format attım ve karşıma Microsoft hesabıyla oturum açma yeri geldi burada ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı oluşturun ve giriş yapın.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.176 Çözümler 2 30 Mart 2023 #3 Glyph2 dedi: Windows 10 Home sürümlü bilgisayarıma USB'siz format attım ve karşıma Microsoft hesabıyla oturum açma yeri geldi burada ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlamamalıydın.
Glyph2 dedi: Windows 10 Home sürümlü bilgisayarıma USB'siz format attım ve karşıma Microsoft hesabıyla oturum açma yeri geldi burada ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlamamalıydın.
ismail5695 Kilopat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #4 no@thankyou.com yaz şifre olarak bir şeyler sallarsın hesap eklemeden geçiyorsun o bölümü.