M Mete1245 Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 RAM 8 gb Ekran kartı İntel HD graphics 3000 İşlemci İ5 2. Nesil Arkadaşlar dizüstü bilgisayarı Windows 10 format attım kurulumunu şifre kullanıcı adı vs yaparken durdu. Yeniden başlattım monitöre görüntü gelmiyor. Dizüstü bilgisayarında ekranı kırık nasıl çözerim acaba? Ben de de aynısı var hala çözüm arıyorum. Çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2022
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarı Windows 10 format attım kurulumunu şifre kullanıcı adı vs yaparken durdu. Yeniden başlattım monitöre görüntü gelmiyor. Dizüstü bilgisayarında ekranı kırık nasıl çözerim acaba? Ben de de aynısı var hala çözüm arıyorum. Çözdüm.
Çözüm M M Mete1245 15 Ekim 2022 Bilgisayar açtım kırık ekrandan görebildiğim kadar Windows güncellemelerini yaptım.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 15 Ekim 2022 #2 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz.
KS KS M Mete1245 Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #3 Bilgisayar açtım kırık ekrandan görebildiğim kadar Windows güncellemelerini yaptım. Artı 0 Eksi Çözüm