Gorkemsss Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #1 Bilgisayarı aşırı derecede yavaşladığı için teknis servise vermiştim. Aldığımda format atılmış durumdaydı. Şu an normal halinden çok daha kötü. Oyunlarda aşırı derecede drop FPS düşüşü yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2021
Bilgisayarı aşırı derecede yavaşladığı için teknis servise vermiştim. Aldığımda format atılmış durumdaydı. Şu an normal halinden çok daha kötü. Oyunlarda aşırı derecede drop FPS düşüşü yaşıyorum.
MuhammedAli00 Femtopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #2 Bende oyunlarda donma ve kasma yaşıyorum termal macun ve kasa temizliği yapacağım sen sorundan kurtulmayı başardın mı?
Bende oyunlarda donma ve kasma yaşıyorum termal macun ve kasa temizliği yapacağım sen sorundan kurtulmayı başardın mı?
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 28 Şubat 2022 #3 Anakartın çipset ve ıch driverlarını yükle. Ekran kartının daha eski sürüm driverlarını dene.