Merhaba. Bilgisayara format attirmistim mynette ugrasmak istemedigim icin. Bugün geldi. PC'yi acinca su ekranla karsilasiyom. Numarasi yok sahibinin gidip parolayi istemem mi lazim ya da baska bir yolu var mı? 4 5 km uzakta.
Merhaba. Bilgisayara format attirmistim mynette ugrasmak istemedigim icin. Bugün geldi. PC'yi acinca su ekranla karsilasiyom. Numarasi yok sahibinin gidip parolayi istemem mi lazim ya da baska bir yolu var mı? 4 5 km uzakta.
Boşta bir USB bellek ve USB belleğe Linux yazdırmak için erişebildiğiniz bilgisayar lazım. Eğer yapabilecek durumdaysanız Arch Linux indirip yazdırın diske ve USB'den başlatın bilgisayarı. Kablolu olarak internete bağlayın ve chntpw'yi kurun pacman -S chntpw. Sonrasında Windows diskini bağlayıp mount -t ntfs-3g /dev/sda1 /mnt sam dosyasının yanına gideceksiniz cd /mnt/WINDOWS/system32/config ardından chntpw -i sam komutunun çıkarttığı arayüzden işinizi halleder reset atarsınız.