Kurulumu yaptım tüm güncelleştirmeler hazır halde Windows tarafından fakat "Bağlı hoparlör veya kulaklık yok" hatası alıyorum. Ses kartı güncelleştirmelerini yaptıktan sonra ise "Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok" diye bir ibare geliyor. Görselleri aşağıya ekleyeceğim. İlk görsel güncelleştirmeleri yapmadan önce 2'nci görsel ise güncelleştirmeleri yaptıktan sonradır.
Cihaz masaüstü ve ikinisi de bağladım fakat ses üzerindeki kırmızı çarpı gitmiyor sabahtan beri uğraşıyorum iki kere temiz kurulum format bile attım. Donanım kimliği ile bulmaya çalışıyorum sürücüleri neredeyse her şeyi denedim fakat olmadı. Donanım kimliği ile yukarıda çok fazla seçenek var hangisini bulup yüklemem gerekli Recep Bey?
Merhaba, bilgisayara takılı olan ses cihazını kontrol et. Eğer çalışıyorsa; devid.info'dan, ses aygıtının donanım kimliğini aratıp indir. En üsttekini donanım kimliğini kullanabilirsin.
Realtek ses yongasına sahip sistemler için gerekli olan Windows sürücüsü. Eski bir yonganız varsa bu sürücüsü kurunuz: https://www.technopat.net/sosyal/indir/realtek-high-definition-audio-hda.546/ Kurulum esnasında y= Yes n= No ile seçim...