V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 1 Kasım 2018 #1 Arkadaşlar daha yeni formatladım ama ses yok .
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 1 Kasım 2018 #2 Anakartın sitesinden ses sürücüsünü yüklediniz mi? Windows update yaptınız mı?
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 1 Kasım 2018 #3 ForAnAngeL dedi: Anakartın sitesinden ses sürücüsünü yüklediniz mi? Windows update yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz 2 seçeneğide anlamadım açıklayabilir misiniz? Biraz bilgisayar özürlüsüyümdür de.
ForAnAngeL dedi: Anakartın sitesinden ses sürücüsünü yüklediniz mi? Windows update yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz 2 seçeneğide anlamadım açıklayabilir misiniz? Biraz bilgisayar özürlüsüyümdür de.
Vega 10'cuk Hectopat Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 515 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #4 volkan12q dedi: Dediğiniz 2 seçeneğide anlamadım açıklayabilir misiniz? Biraz bilgisayar özürlüsüyümdür de. Genişletmek için tıkla... Driverları yüklediniz mi ?
volkan12q dedi: Dediğiniz 2 seçeneğide anlamadım açıklayabilir misiniz? Biraz bilgisayar özürlüsüyümdür de. Genişletmek için tıkla... Driverları yüklediniz mi ?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 1 Kasım 2018 #5 Anakartın sitesine girip, modelini girdikten sonra ses sürücüsü var. Başlata Windows update yazın ve güncelleştirmeleri denetleyin.
Anakartın sitesine girip, modelini girdikten sonra ses sürücüsü var. Başlata Windows update yazın ve güncelleştirmeleri denetleyin.
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 1 Kasım 2018 #6 Vega 10'cuk dedi: Driverları yüklediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartım ses driverlarım güncel gözüküyor.
Vega 10'cuk dedi: Driverları yüklediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartım ses driverlarım güncel gözüküyor.
Vega 10'cuk Hectopat Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 515 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #7 volkan12q dedi: Evet ekran kartım ses driverlarım güncel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows Update'den mi baktınız ? Anakartınızın kendi sitesinden bakmalısınız.
volkan12q dedi: Evet ekran kartım ses driverlarım güncel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows Update'den mi baktınız ? Anakartınızın kendi sitesinden bakmalısınız.
A atahanatmaca Hectopat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #8 Windows'un herhangi bir bölümünden herhangi bir şekilde bir şeyi "bilgisayar hızlı olur" diyerek kapattığın oldu mu?
Windows'un herhangi bir bölümünden herhangi bir şekilde bir şeyi "bilgisayar hızlı olur" diyerek kapattığın oldu mu?
Rin Hectopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #9 Ses sorunlarını gider diyip, sorun giderici ile bir denediniz mi acaba hiç ?
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 1 Kasım 2018 #10 Vega 10'cuk dedi: Windows Update'den mi baktınız ? Anakartınızın kendi sitesinden bakmalısınız. Genişletmek için tıkla... Anakartım To Be Filled By Oem olarak gözüküyor. Rin dedi: Ses sorunlarını gider diyip, sorun giderici ile bir denediniz mi acaba hiç ? Genişletmek için tıkla... Denedim. Rin dedi: Ses sorunlarını gider diyip, sorun giderici ile bir denediniz mi acaba hiç ? Genişletmek için tıkla... Denedim. atahanatmaca dedi: Windows'un herhangi bir bölümünden herhangi bir şekilde bir şeyi "bilgisayar hızlı olur" diyerek kapattığın oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Vega 10'cuk dedi: Windows Update'den mi baktınız ? Anakartınızın kendi sitesinden bakmalısınız. Genişletmek için tıkla... Anakartım To Be Filled By Oem olarak gözüküyor. Rin dedi: Ses sorunlarını gider diyip, sorun giderici ile bir denediniz mi acaba hiç ? Genişletmek için tıkla... Denedim. Rin dedi: Ses sorunlarını gider diyip, sorun giderici ile bir denediniz mi acaba hiç ? Genişletmek için tıkla... Denedim. atahanatmaca dedi: Windows'un herhangi bir bölümünden herhangi bir şekilde bir şeyi "bilgisayar hızlı olur" diyerek kapattığın oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.