Windows 10 format sonrası Shadow Play çalışmıyor

Recep Cinnet

Hectopat
Daha fazla  
Benim en yakın arkadaşım GTX 1070 sistem topladı ve eski Win10 yüklü hdd sini bu PC'ye taktı sürücüleri kurduktan sonra herhangi bir sorun olmadan her şey devam ediyordu shadowplay de kameralı kayıt yapabiliyordu. WD Blue 1TB hdd aldı ve win 10 kurmamı istedi kurdum ve driverleri orjinal sitelerden indirip kurdum ve bu sefer shadow play kameralı kayıtta kaydetmemeye başladı belli programları açarken hata almaya başladı. Sistemi ben kurduğum için üstümde bi' baskı hissediyor uyku uyuyamıyorum adamın sistemini çöpe döndürdüm diye lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tüm ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatalı sürücüler kurmuş olabilirsiniz. Windows 10 kurulumundan sonra herhangi bir sürücü kurmayın. Windows Update ile tüm güncelleştirmeleri alın. Sadece GeForce sitesi üzerinden en güncel Nvdia driverını kurabilirdin.

Yeniden temiz kurulum yapma imkanın varsa bu şekilde yap. Yoksa DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Önce Intel grafik sürücüsünü ardından GeForce sürücüsünü güncelleştirin.

Henüz deneme fırsatım olmadı. Hafta sonu deniyip sonucu ileticem sağolun mesajınız için

Format atma gibi bir şansım olmadı, söylediğiniz yöntemle de uğraşmak istemiyor dediğine göre kamerayı açıp kayıta bastığında kameranın ışığı yanıyor ama bi kaç saniye sonra sönüyor, kaydı durdurduğunda ise video çözülemiyor hatası alıyor. Driver silip kurma işleminden başka deneyebilcemiz bir yol var mı ?

Merhabalar tekrar çok aşırıya kaçtığımı biliyorum ama yeni gelişmelerden bahsetmek istiyorum. Arkadaşım vatandan win 10 home aldı ve orda kurdurttu. Shadow play hala kamerayı çalıştırmıyor. Ekran görüntüsü almada bir sıkıntısı yok ama kamerayı açmıyor. Bu sorunla ilgili yardım edebilecek olan varsa şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekran kartı sürücüsünden çok kamera sürücüsünde sıkıntı var gibi. Kamera sürücüsünü elle kurmayı deneyin. Aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar kurun.

Ayrıca gözünüze niye uyku girmiyor ona takıldım. Adam hem Windows kurmayı biliyor, hem de ücretsiz hizmet veriyorsunuz. Burada gözüne uyku girmeyecek birisi varsa o da karşı taraftır.

Ya hani format attın bozdun tarzı şeyler duymak istemediğimden taktım herhalde. Yorumunuz için teşekkür ederim, deneyip sonucu bildiricem. Sağolun

Kameranın aygıt yöneticisinden sürücüsünü kaldırıp tekrar kurduk ama bir sonuç alamadık gene geforce experiance kamerasını kayıtta açmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…