cilginmusluman Hectopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 96 16 Temmuz 2017 #1 Bilgisayara format attıktan sonra siyah ekran geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2017
Berke Çimen Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2017 #2 cilginmusluman dedi: Eki Görüntüle 248645 Genişletmek için tıkla... Kablo kontrol edin diyor. İsterseniz HDD, Ekran Kartı gibi aygıtların kablolarını söküp takın.
cilginmusluman dedi: Eki Görüntüle 248645 Genişletmek için tıkla... Kablo kontrol edin diyor. İsterseniz HDD, Ekran Kartı gibi aygıtların kablolarını söküp takın.
Ali Berk Ercan Megapat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 365 Yer Yenimahalle/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Temmuz 2017 #3 BIOS'tan işletim sistemini yüklediğin diski ilk sıraya getirirsen sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Üstteki PXE-E61 değil de en alttaki açıklama sorun.
BIOS'tan işletim sistemini yüklediğin diski ilk sıraya getirirsen sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Üstteki PXE-E61 değil de en alttaki açıklama sorun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Temmuz 2017 #4 Sıra ile ilgisi olmayabilir. Zira LAN'dan sonra diski arıyor ama diskte işletim sistemi bulamıyor gibi. UEFI kurulum mu yapıyorsunuz BIOS kurulumu mu?
Sıra ile ilgisi olmayabilir. Zira LAN'dan sonra diski arıyor ama diskte işletim sistemi bulamıyor gibi. UEFI kurulum mu yapıyorsunuz BIOS kurulumu mu?
cilginmusluman Hectopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 96 17 Temmuz 2017 #5 UEFI kurulum yapıyorum Recep Bey. Recep Abi bu arada büyük hayranınım burdan cevap vermen bile büyük bir onur. Saygılar... Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2017
UEFI kurulum yapıyorum Recep Bey. Recep Abi bu arada büyük hayranınım burdan cevap vermen bile büyük bir onur. Saygılar...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Temmuz 2017 #6 UEFI kurulumda sistem BIOS'a girer eğer boot edecek bir şey bulamazsa. Bu UEFI değil Leagcy mod. Anakart nedir? Bana pek UEFI destekli gelmedi.
UEFI kurulumda sistem BIOS'a girer eğer boot edecek bir şey bulamazsa. Bu UEFI değil Leagcy mod. Anakart nedir? Bana pek UEFI destekli gelmedi.