Windows 10 Format sonrası takılı kalma

Mehdi

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Özel Güvenlik
Öncelikle herkese merhaba. Recep ağabeyin Windows 10 kurulum videosundaki adımların aynılarını yaparak bilgisayarıma format atıyorum. Sorunsuz kuruluyor Windows açılıyor. Fakat Windows güncelleştirmelerini yapar iken sistem kilitlenip kalıyor. Sonra mecburen yeniden başlatıyorum ama Windows başlama ekranındaki yuvarlak simge donup kalıyor. Tekrardan başlangıç onarma kısmından sistem geri yükleme yapıyorum sorun düzeliyor. Bu sefer Windows güncelleştirmelerini kapatıyorum. Kendim elle driver güncelleştireyim diyorum. Kısa süre sonra yine donup kalıyor. En son pes ettim. Eski düzen Windows 7'ye döndüm, sorun nerede?

Büyük ihtimal rufus dan oldu gibi geliyor banada. Hatalı yazdı sanırım. Normalde win7 yi yazdırırken diğer PC den windows kendi tool programı ile yazdırdım. Kaymak gibi de format oldu. Aslında win7 memnunum sonuçta eski sistem daha verimli olur win10 diye düşündüm. Sistem gereksinimlerinide karşılıyor çünkü.
abi windows 10 kendi sitesinden indirdiysen rufus ile yazdırırsan hata alma oranın var ama microsoft'un kendi yazdırma programı var onu kullan dene olur

Büyük ihtimal rufus dan oldu gibi geliyor banada. Hatalı yazdı sanırım. Normalde win7 yi yazdırırken diğer PC den windows kendi tool programı ile yazdırdım. Kaymak gibi de format oldu. Aslında win7 memnunum sonuçta eski sistem daha verimli olur win10 diye düşündüm. Sistem gereksinimlerinide karşılıyor çünkü.
o yüzdendir abi hadi kolay gelsin sana abi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı