The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.569 Makaleler 1 Çözümler 69 12 Şubat 2021 #1 Temiz kurulum attım. Driver kurduktan sonra ekran kartını gördü. Bunları nasıl giderebilirim veya gidermem gerekir mi?
Temiz kurulum attım. Driver kurduktan sonra ekran kartını gördü. Bunları nasıl giderebilirim veya gidermem gerekir mi?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 12 Şubat 2021 #2 Ünlem işaretli aygıtların donanım kimliklerini sırayla paylaşır mısınız?
gursel aydin Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 12 Şubat 2021 #3 Aygıt sürücüsündeki ünlemleri kastediyorsun galliba. Windows'u güncelle eksik sürücüleri kurar ve ünlemler gider.
Aygıt sürücüsündeki ünlemleri kastediyorsun galliba. Windows'u güncelle eksik sürücüleri kurar ve ünlemler gider.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.569 Makaleler 1 Çözümler 69 12 Şubat 2021 #4 gursel aydin dedi: Aygıt sürücüsündeki ünlemleri kastediyorsun galliba. Windows'u güncelle eksik sürücüleri kurar ve ünlemler gider. Genişletmek için tıkla... Hocam güncellemeleri kontrol ettim ve yaptım hala aynı. Kokona Shiki dedi: Ünlem işaretli aygıtların donanım kimliklerini sırayla paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... 1 tanesinde 4 tane var en üsttekini mi atayım yoksa hepsini mi?
gursel aydin dedi: Aygıt sürücüsündeki ünlemleri kastediyorsun galliba. Windows'u güncelle eksik sürücüleri kurar ve ünlemler gider. Genişletmek için tıkla... Hocam güncellemeleri kontrol ettim ve yaptım hala aynı. Kokona Shiki dedi: Ünlem işaretli aygıtların donanım kimliklerini sırayla paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... 1 tanesinde 4 tane var en üsttekini mi atayım yoksa hepsini mi?
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 12 Şubat 2021 #5 1 tane atmanız yeterli. The G.O.A.T dedi: Hocam güncellemeleri kontrol ettim ve yaptım hala aynı. 1 tanesinde 4 tane var en üsttekini mi atayım yoksa hepsini mi? Genişletmek için tıkla...
1 tane atmanız yeterli. The G.O.A.T dedi: Hocam güncellemeleri kontrol ettim ve yaptım hala aynı. 1 tanesinde 4 tane var en üsttekini mi atayım yoksa hepsini mi? Genişletmek için tıkla...
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.569 Makaleler 1 Çözümler 69 12 Şubat 2021 #6 Recx and Flex dedi: 1 tane atmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam chipset driverını indirmem gerekiyormuş nereden bulabilirim atabilir misiniz?
Recx and Flex dedi: 1 tane atmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam chipset driverını indirmem gerekiyormuş nereden bulabilirim atabilir misiniz?
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 12 Şubat 2021 #7 The G.O.A.T dedi: Hocam chipset driverını indirmem gerekiyormuş nereden bulabilirim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartının modelini belirtirsen yardımcı olurum. H410MH ise buradan indirebilirsiniz. Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw
The G.O.A.T dedi: Hocam chipset driverını indirmem gerekiyormuş nereden bulabilirim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartının modelini belirtirsen yardımcı olurum. H410MH ise buradan indirebilirsiniz. Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.569 Makaleler 1 Çözümler 69 12 Şubat 2021 #8 Recx and Flex dedi: Anakartının modelini belirtirsen yardımcı olurum. H410mh ise buradan indirebilirsiniz. Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw Genişletmek için tıkla... Forumdaki konudan indirdim oldu şu an sağ olun yine de.
Recx and Flex dedi: Anakartının modelini belirtirsen yardımcı olurum. H410mh ise buradan indirebilirsiniz. Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw Genişletmek için tıkla... Forumdaki konudan indirdim oldu şu an sağ olun yine de.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 12 Şubat 2021 #9 The G.O.A.T dedi: Forumdaki konudan indirdim oldu şu an sağ olun yine de. Genişletmek için tıkla... Hangi konudan link atın lütfen başkaları da konuya girdiğinde sorununa çözüm bulabilsin.
The G.O.A.T dedi: Forumdaki konudan indirdim oldu şu an sağ olun yine de. Genişletmek için tıkla... Hangi konudan link atın lütfen başkaları da konuya girdiğinde sorununa çözüm bulabilsin.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.569 Makaleler 1 Çözümler 69 12 Şubat 2021 #10 Recx and Flex dedi: Hangi konudan link atın lütfen başkaları da konuya girdiğinde sorununa çözüm bulabilsin. Genişletmek için tıkla... Intel Chipset Sürücüsü - INF Update Utility buradan indirdim otomatik gitti.
Recx and Flex dedi: Hangi konudan link atın lütfen başkaları da konuya girdiğinde sorununa çözüm bulabilsin. Genişletmek için tıkla... Intel Chipset Sürücüsü - INF Update Utility buradan indirdim otomatik gitti.