G gigaachad Megapat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 269 Çözümler 1 14 Temmuz 2017 #1 Bügün bilgisayarıma baştan aşağı Windows 10 Pro formatı attım. Aklıma gelen uygulamaları yükledim Steam, Discord, Winrar vb. Daha hangi programları yüklemeliyim?
Bügün bilgisayarıma baştan aşağı Windows 10 Pro formatı attım. Aklıma gelen uygulamaları yükledim Steam, Discord, Winrar vb. Daha hangi programları yüklemeliyim?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Temmuz 2017 #2 Torrent yükleme de.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 14 Temmuz 2017 #3 ninite.com'a gir reklam/adware'lerle uğraşmadan kendi günlük kullandıklarını tek tıkla indir.
G gigaachad Megapat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 269 Çözümler 1 14 Temmuz 2017 #4 Mikael dedi: ninite.com'a gir reklam/adware'lerle uğraşmadan kendi günlük kullandıklarını tek tıkla indir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağolasın. Caner Uncu dedi: Torrent yükleme de. Genişletmek için tıkla... Torrente yer yok
Mikael dedi: ninite.com'a gir reklam/adware'lerle uğraşmadan kendi günlük kullandıklarını tek tıkla indir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağolasın. Caner Uncu dedi: Torrent yükleme de. Genişletmek için tıkla... Torrente yer yok